Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Diagnoza o braku możliwości urodzenia

Polecane posty

Gość gość

Jak radzić sobie z tym że bardzo chce sie dziecko a lekarze nie daja szansy a nawet zabraniaja starań ze wzgledu na zagrożenie życia wynikające z ciąży ? Zwiedzilam pół świata, pracowałam jako wolontariuszka robiłam wszystko to co rzekomo powinno odwrócić myśli o chęci urodzenia dziecka, i to mi zupełnie nie pomogło. Jak radzic sobie z bólem i zazdrością o ciąże znajomych. Nie ogarniam dlaczego mnie to spotkało, i dlaczego inne kobiety mogą mieć nawet 3 i 4 dzieci a ja tak chce a nie moge. Co zrobić z natretnymi myślami o ciąży ?

Gość gość
Ale dlaczego nie mozesz? Mi tez mowiono ze nie moge a mam dziecko. Glowa do gory.

Gość gość
Adoptuj.

Gość gość
Adoptuj, jest tyle czekających dzieci. Tylko to da ci ukojenie. Czemu jeszcze o tym nie pomyślałas?

Gość gość
Moja kolezanka tak miala. Rzekomo bezplodna, wiec sie nie zabezpiaczala i chciala miec dziec dziecko. Wbrew opiniom lekarzy zaszla w ciaze, jednak urodzila baaardzo chore dziecko. To odbilo sie ba dzo na jej psychice......

Gość gość
Moze masz jakies dzieci w rodzinie, dla ktorych bedziesz kochajaca ciocia? Moja siostra nie moze miec dzieci i ma radośc z moich, nie jest nieszcesliwa z powodu bezdzietnosci. Sama mam taka przyszywana bezdzietna superciotke, kolezanke mamy. Nigdy nie czula sie samotna. A moze bedziesz czyjąs matka chrzestną?

Gość gość
Do 23;04 uwazasz, ze to zaspokoi chec bycia matka?????????????

Gość gość
Bzdura! To nieprawda, że można zaspokoić pragnienie dziecka dziećmi siostry itp. O tym nikt głośno nie powie, ale tak jest.