Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmierć jest moim wyzwoleniem

Polecane posty

Gość gość

Moje życie jest tak p**********e że mam dość, chcę że sobą skończyć. Nie czuję się dobrze. Lepiej jest być zdrowym a jak się nie jest psychicznie to lepiej umrzeć. Nie nawidze swojego życia. Jestem tylko problemem, śmiechem i gównem.Czuję że nie wytrzymam i się zabije. Mam 20 lat a nie widzę perspektyw w swoim życiu, czuję tylko zmęczenie. Nie potrafię żyć

Gość gość
Twoje odczucia są zupełnie normalne i naturalne. Teraz każdy tak ma.

Gość gość
Ja umre z toba :)

Gość gość
duzo osob tak czuje ze ma dosc, wszystko jest popieprzone na swiecie

Gość gość
Chvialabym miec taki dar by uratowac wszystkim cierpiaca dusze :) chcialabym tak umiec, zeby teraz tobie pomoc autorze, pomyslec o tobie i cie wyleczyć , bardzo bym tak chciala umiec. Wszystkich bym ratowala z depresji jesli bym tylko miala taka moc.

Pomyśl, że rodzina będzie cierpieć z powodu twojej śmierci. Jeśli nie chce wam się żyć, myślcie w ten sposób, nie bądźcie egoistami.

Gość gość
Napewno nie jestes dla nikogo problemem , tylko ci sie tak wydaje i jakbys sobie cos zrobil/zrobila to bliscy bardzo by cierpieli , oni nawet nie wiedza co ci jest i ze grozi ci niebezpieczeństwo. Bo skad maja wiedziec, napewno nic im nie mowisz o sobie. Ludzie skryci tak maja , introwertycy

Gość gość
Takie osoby nie sa egoistami. Depresja to choroba. Nie wiesz co to znaczy depresja. Odrazu po sposobie pisania widac ze nie mialas zadnej styczności z depresja. Te osoby nie sa egoistyczni, oni dążą do smierci , psychika ich do tego skłania, to silniejsze od nich i tylko stala opieka psychiatry i leki mogloby przywrócić do żywych.

Gość gość
Depresja jest jak rak , tutaj psychika ma raka i robi wszystko by ten czlowiek umarl i czlowiek nie ma na to wplywu. Kto nic nie wie na temat depresji to niech glupio sie nie wypowiada

Gość gość
Skoro nikogo nie ma i nie ma oparcia w rodzinie to dla kogo ma zyc ? Skoro nawet nikt nie chce jemu pomoc, do d**y z taka rodzina. To gdzues kiedys mialo swoj poczatek i najczesciej w dzieciństwie

Gość gość
Wszystko będzie ok. Nie bez powodu ziemia nazywana jest padołem łez. Pomyśl o Bogu, który w swoim wielkim miłosierdziu dał nam czas. Zegar tyka i jesteśmy coraz bliżej domu. Każdy ma problemy. Życie potrafi być okrutne, ale wszystko co złe przeminie. Zaufaj Chrystusowi i staraj się jak najlepiej wykorzystać czas, który musisz spędzić na ziemi. Jeśli nie dajesz rady zgłoś się do lekarza. Oni są po to, żeby pomagać. Poczytaj o tym co obiecał nam Bóg.

Gość gość
a teraz posłuchaj ich swiadectwa myslisz ze ty masz przesrane to posłuchaj jak był gwałcony https://www.youtube.com /watch?v=PawDzqGCIsc

Trzeba walczyć z tym, ale wy jesteście mądrzejsi to kiście się w marazmie.

Gość Turkuć
W Islamie i Hinduizmie śmierć jest wyzwoleniem.