Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zablakana

czy ten zwiazek ma sens ?

Polecane posty

Gość zablakana

Witam , Jestem mloda dziewczyna mam 20 lat jestem w ciazy dokladnie 12 tydzien , moj chlopak X jest w moim wieku .Nie potrafie sie z nim porozumiec kocham go chce z nim byc ale juz nie mam sil zamiast plakac w niektorych sytuacjach poprotu sie podsmiechuje (chyba ciaza tak na mnie dziala ) on to widzi i to wykorzystuje bynajmniej tak mi sie wydaje . Klocimy sie o wszystko doslownie mieszkamy u moich rodzicow ja pracuje on od wrzesnia wraca do szkoly mieszkamy w malym pokoiku dzis np mial do mnei pretensje o to ze nie posprzatalam w pokoju (ciuchy , jakies gazety itd) nie rozumie tego ze od pon do piatku pracuje po 8 godzin i przychodze zmeczona moim zdaniem moglby odpuscic zawsze mozna posprzatac w sobote robi mi afery o nic i o wszystko nawet gdybym zostawila talerz to by burczal pod nosem albo odrazu krzyczal a chwile potem przychodzi i sie smieje glupio i probuje mi dogryzac juz nie mam sil nie wiem jak reagowac czasami sie zabieram i ide do innego pokoju ale ile mozna mamy dziecko w drodze co radzicie oprocz tego robi ze mnie najgorsza przed moja i jego rodzina ze to ja robie problemy mam dosc ...

Gość prawikzewsi
Mam nadzieję że chociaż seksu macie dobry

Gość zablakana
niestety nie ale tu akurat chodzi o mnie to ja nie mam ochoty

Gość gość
Kochana nic z tego nie będzie, dziwie sie waszym rodzicom ze dali wam możliwość mieszkania. Chłopak jest za młody, ty także, w tym wieku za dużo na was spadło, to czas na rozrywkę, zabawę, naukę a nie odpowiedzialność za dziecko. Tak wam sie zdarzyło ale wiesz, nie będzie lepiej ani łatwiej. Nie mowię abyście sie rozstali ale wspólne mieszkanie bo jesteś w ciąży nie ułatwi niczego. Przemysl inny wariant ponoszenia konsekwencji ze będziecie rodzicami. Dodatkowe obowiązki bo on jest ojcem i do tego uczącym sie, małe szanse na spokój w domu, bo koledzy, bo płacz dziecka, bo ty zmęczona. Niech sam sprząta jak mu cos wadzi .nie daj sie tresować i uzależniać , bo on nie robi ci łaski ze siedzi z tobą.po co ci kolejny balast, zajmij sie sobą a on jezeli mu zależy nie zrobi niczego głupiego.

Gość gość
Życie jest podobne do lustra: jeśli się do niego uśmiechasz, jest piękne, gdy spozierasz na nie z ukosa, staje się nie do wytrzymania.”

Gość gość
jak mu nie pasuje niech sie wyprowadzi, to nie jego dom, nie daj soba pomiatac

Gość gość
a duza sie ta sterta gazet i ciuchow uzbierała?

Gość gość
Masz tatuaż? Jak nazwiecie gówniaka? Brajanek? Pijesz piwko z puszki i popalasz papieroski?

Gość gość
Dojrzali do kopuLucji niedojrzali do wzięcia odpowiedzialności.

Gość gość
Rodzice, puknijcie się mocno w głowę, kupujecie swoim synom gumki, bo sami skąpią, by nie było takiej sytuacji jak u autorki. I nie zgadzajcie się na "związki" dwojga dzieciaków, którzy pomylili seks z miłością, a metrykę z dojrzaloscią. Współczuję temu dziecku i tylko jemu.