Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna matka prosi o wsparcie finansowe

Polecane posty

Gość gość

Jestem samotna matka. Zostalam wykorzystana przez bylego partnera. Pilnie poszukuje pomocy finansowej. Czy 5-10zl to dla Ciebie duzo? Jesli nie mozesz sie ze mna podzielic taka drobna kwota. Brzmi dosc bezczelnie. Przepraszam. Mam spore dlugi i zaleglosci po nieudanym zwiazku. Licze kazda zlotowke. Pracuje na etacie plus dorywczo ale nie starcza. Jesli jestes dobrym czlowiekiem i podzielenie sie drobna kwota nie jest dla ciebie problemem przyjme kazda zlotowke. Dodatkowo niestety obecnie nie dorabiam ani nie pracuje gdyz jestem od wczoraj na zwolnieniu lekarskim po tym jak moj byly partner mnie pobil. Nie jestem oszustka. Probowlam pozyczyc, szukalam rozwiazan. Nie udalo sie. Z bezrdanosci i juz chyba w najczystszej rozpaczy umieszczam tu ogloszenie. Nie. Nie sprzedam sie. Nie szukam seksu. Przykro mi ale sie szanuje. Wystarczajaco ponizylam sie w moim osatnim zwiazku. Osoby ktore chcialby mnie wesprzec nawet najdrobniejsza kwota prosze o kontakt - bez seksualnych propozycji. aniamichalina22@gmail.com Z gory dziekuje

Gość gość
Przesłałem na maila 14 zł :)

Gość gość
Jestem w bardzo poważnej sytuacj i prosze się nie śmiac ze mnie, jestem w stanie pozyczyć od kogoś nawet 10 zł, jeśli ktos się ma na tyle dobrego serca, aby taką kwote na miesiąc pożyczyć odwdzięcze sie daje słowo.

Gość gość
tu nikt nie ma bo tu sami renciści, tez biedni, co ledwo wiążą koniec z końcem

Gość gość
Kasy ci nie przeleje ale mogę wysłać ci paczkę żywności jesteś zainteresowana?

Gość gość
Od kwietnia br roku obowiązuje program 500+ również dla samotnych matek z niskim dochodem.

Gość gość
Ja mam! Jestem milionerkom, mam fabryke i dużo kasy i samochody i torepki i gardze biedoto! :P

Gość gość
gość dziś Jeśli możesz to chętnie, obiecuje że jak zarobie to zwróce co do grosza. Napisz do mnie na maila, jeśli to nie żart.

Gość gość
moge cie wesprzeć dobrym slowem jak chcesz,sam na fajki niemam;-)

Gość gość
u mnie też krucho,tak tobym dał 2 zł

Gość gość
skad jestes?