Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaręczony

Dzisiaj mnie wyręczyła

Polecane posty

Gość Zaręczony

I to jest coś kompletnie innego od tego, gdybym się sam brandzlował. To jest prawdziwy seks pełen miłości. Gdy zbliża swoją twarzyczkę do mojej twarzy. (kiedyś zrobiłem tego symulację i zmierzyłem. Odległość 15cm to ten ideał) Dziwne, ale wtedy widzę TYLKO Jej wielkie, najśliczniejsze oczy. A takie bezwstydne, gdy się dopuszcza wobec mnie rękoczynów. A co się przy tym nagada? - I co? Przyjemnie ci? O o o o! O tak?Lubisz taką bezwstydną dziewczynę? A teraz obrączka z dziewczęcych paluszków. Pasuje do twojego czubka? Muszę kilka razy poprzymierzać. Muszę ci przypomnieć zaślubiny i nałożyć ci obrączkę na TEN palec. Wtedy lepiej zapamiętasz. O! Wzruszyłeś się? Zapłakałeś? Tak, tak. Płacz, płacz jeszcze. Dużo, dużo napłacz mi do ręki. No i czy to jest gorsze niż doustne, albo do.w.ci‪pne? Nieważne pozycje (choć wszystkie uwielbiam) Ważna jest Dziewczyna

Gość gość
zawsze mowilam ze wam trzeba przemoca wpychac zloty krazek na chuj.a co by inne wiedziały ze juz zaobraczkowały :D xx xx myslalam na poczatku, ze mama podtarła ci dzis dup.e