Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyźni chcą kobiet z klasą?

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
Tak :). Szczególnie, gdy klasie towarzyszy, równie wysoka kasa :).

Gość gość
Tak, ale tylko tacy ktorzy sami ją mają. Ciągnie swój do swego. Poza tym sama klasa nic nie znaczy, jak nie płynie z czegoś głębszego.Prawdziwa klasa to tylko efekt zewnętrzny czegoś wartosciowego z wnetrza, charakteru. A w ogole to chcą Ją jako ? Koleżankę, przyjaciółkę, dziewczyne, kochanke, żonę ?

Gość gość
temat jest odnośnie innego gdzie ktoś napisał, że mężczyźni chcą kobiet (w domyśle na partnerki) które mają klasę (również kiedy chodzi o wygląd).

Gość gość
A co to w ogóle znaczy? Bo kiedyś miałem nieprzyjemność poznać kobietę która określała się tym mianem i poza wysokim stanowiskiem w pracy, eleganckimi ciuchami, całkiem niezłą urodą i figurą nie reprezentowała sobą totalnie nic.

Gość gość
Szczerze mówiąc - nie wiem. Sama zawsze uważałam, że osoba z klasą po prostu umie się zachować, ale to chyba za mało.

Gość gość
W taki razie skoro klasa oznacza umiejętność zachowania się i kulturę, to jak najbardziej tylko takie kobiety mnie interesują :)

Gość gość
I to mnie nie dziwi, ale na tym forum sprowadza się klasę do wyglądu

Gość gość
O tym czy kobieta/mężczyzna ma kasę przekonamy się sytuacjach trudnych. Ekstremalne zjawiska często obnażają prawdziwą "jakość" ludzi ich naturalne zachowania.

Gość gość
Bo wygląd w pewnym stopniu jest częścią tej "klasy", dobry gust, umiejętność ubrania się stosownie do okazji, czyli ogólnie mówiąc szeroko pojęta kultura osobista.

Gość gość
dlatego ja bardzo lubię prowokowac innych, chce ich poznać zanim wejdę w jakąkolwiek znajomosc :) weryfikujcie i to nie powierzchownie raz czy dwa...

Gość gość
Wy chyba mylicie klasę z klasyczną urodą :P. Klasa nie ma nic w spólnego z pieniędzmi, można być biednym jak mysz kościelna, ale nadal mieć klasę, to jest sposób bycia, charakter, zachowanie - empatia, takt, wyczucie, umiejętność wczucia się w drugą osobę, odpowiednie zachowanie w stosunku do sytuacji w jakiej się znajdzie, prowadzenia rozmowy z obojętnie kim tak aby było dobrze... to się albo ma albo nie, ciężko się nauczyć klasy, można w sobie jedynie wyuczyć opdoiwednie zachowania, ale to nie to samo. Powiem tak, niekoniecznie mężczyźni lubią takie kobiety, bo często taka kobieta jest dla nich "zagrożeniem", nawet nie chodzi tu o zdradę tylko o to, ze w ich towarzystwie może się poczuć mało hmm, wartosciowy? wielu facetów lubi się popisać, oczekuje, ze partnerka mu przyzna rację nawet gdy jej nie ma, chce nad nią górować... przy tym jest prostakiem, a kobieta z klasą tolerować prostackiego zachowania nie będzie. Jest niewielu mężczyzn, którzy lubią takie kobiety, uwaga - prawie też mają klasę, inaczej to nie wyjdzie, prędzej czy pźniej się rozleci. Pozdrawiam!

Gość gość
Absolutnie zgadzam się z Tobą. Od pierwszego do ostatniego słowa.

Gość gość
00.27. podpisuję się. 100%

Gość gość
też uważam, że to umiejętność dostosowania się do okazji, wyczucia tego jak należy się zachować, niekoniecznie wyglądu na co dzień.

Gość gość
Potwierdzam w calej rozciaglosci. Tak dokladnie jest. Duza czesc facetow bardzo sie fascynuje kobietmi z klasa, ale szybko okazuje sie , ze "za wysokie progi na jego nogi". Prawdziwa, wewnetrzna klase ma bardzo malo ludzi, jeszcze mniej facetow i jest to niezaleznie od stanu konta, ale dzieci z "zamoznych rozdzin z tradycjami" od malego uczy sie schematow zachowania, tzw. kindersztuby, wiec czesto nawet przy drugim spojrzeniu mozna nie rozpoznac co naprawde siedzi w srodku.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak kobieta z klasą. Bliżej im do zwierząt.

Gość blondynka z kawałów
Ja mam klase,a nawet kilkanascie klas skonczonych,to o to chodzi?:P

Gość gość
Kiedys uslyszalam od jednego mezczyzny, ze on poszukuje kobiety z klasa, bo 99% kobiet jest gowno warta :D jak mozna sie domyslic - on tej klasy nie mial, wiec nie wiem, po co mu taka byla potrzebna :D

Gość gość
Tez mi sie wydaje, ze takie wymaganie stawiaja mezczyzni ktorzy sami klasy nie maja

Gość gość
23.58 tomało? a ty co sobą reprezentujesz?

Gość gość
Sami klasy nie mają i w przenośni i doslownie (często podstawówka i jakiś kurs lub zawodówa tylko skonczona) a szukają kobiety z klasą żeby przy niej błyszczeć i się wybielic i dodać sobie prestiżu. I może jeszcze przy okazji na kasę naciągnąć (jakiś kredycik albo inna przysługę dla kochanego niech zrobi) :D

Gość gość
Jeden szuka takiej rodem z http://ekstaza.pl , drugi lubi panie zaradne w domu, trzeci - eleganckie. Każdy lubi coś innego. A czy ty lubisz takich samych facetów jak każda inna kobieta?

Gość gość
Jak bylam mloda dziewczyna moja mama kladla duzy nacisk na klase w wygladzie. Nie przydalo mi sie to

Gość gość
Wszystkie macie taką sama klasę kiedy otwieracie dzioba do loda.

Gość gość
Kobiety z klasą na pewno fascynują, zwłaszcza tych którzy lubią wyzwania, tyle powiem ;) A klasa to i zachowanie i wygląd.

Gość gość
Chyba jednak wole byc partnerka niz wyzwaniem

Gość gość
Mezczyzni tez wola miec partnerke

Gość gość
Klasa to jeszcze inteligencja i charyzma a wiec cechy w wiekszosci wrodzone plus odpowiednie wychowanie, to co sie wynioslo z domu i od innych wartosciowych osob. Ludzi z prawdziwa klasa jest bardzo niewiele, moze 1% a moze i mniej. Natomiast duzo jest udawanej klasy i pozorantow. Wsrod mezczyzn, ktorym sie wydaje, ze klasa to troche zarobionych pieniedzy, dobre auto i szpanerstwo. A wsrod kobiet, ktore mysla ze uroda, ladna figura, kosmetyczka, fryzjer i ladne oraz modne ubrania plus zainteresowania to ze to juz klasa. Moze i tak, ale co najwyzej sztuczna.

Gość gość
Nie przesadzajmy - dobre wychowanie i charyzma to rzeczy które wynikają z wychowania, a nie są wrodzone