Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela obejrzyj cały filmik z namyslowa

Polecane posty

Gość gość

spokojnie to nie temat Ten artykuł dotyczy miasta. Zobacz też: Namysłów (ujednoznacznienie). Namysłów Rynek w Namysłowie Rynek w Namysłowie Herb Flaga Herb Namysłowa Flaga Namysłowa Państwo Polska Województwo opolskie Powiat namysłowski Gmina Namysłów gmina miejsko-wiejska Prawa miejskie ok. 1249 Burmistrz Julian Kruszyński Powierzchnia 22,62 km² Populacja (2013) • liczba ludności • gęstość 16069 845 os./km² Strefa numeracyjna 77 Kod pocztowy 46-100 Tablice rejestracyjne ONA Położenie na mapie województwa opolskiego (Przełącz na mapę Polski) Mapa lokalizacyjna województwa opolskiego Namysłów Namysłów Ziemia 51°04′22″N 17°42′25″E TERC (TERYT) 5162306024 Urząd miejski ul. Stanisława Dubois 3 46-100 Namysłów Commons Multimedia w Wikimedia Commons Wikipodróże Informacje w Wikipodróżach Wikisłownik Hasło w Wikisłowniku Strona internetowa Namysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249 roku[1]. Według danych z 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców[2]. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca).o namyslowie i nie pytania o namyslowie

Gość gość
do rzeczy to było dla przypomnienia teraz czas na filmik obejrzyj cały to temat wyjazdu do kanady i ambasady odpisz na pytania

Gość gość
obejrzyj cały filmik i odpowiedz na moje pytania nic w tym filmiku nie jest na temat namyslowa

Gość gość
obejrzyj caly filmik Namysłów Pogoda: Namysłów Przewaga chmur · 16 °C 00:36 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
to jest nuzace. po co mam go ogladac?

Gość gość
Odpowiedz mi na moje pytania

Gość gość
tez moge grac takiego durnia! ile placicie?

Gość gość
Obejrzyj zobaczysz że o Namysłowie nie wspominam rozmawiam na inny temat obejrzyj nic tam o Namysłowie nie mowie nagrałem w Namysłowie bo pojechałem do Namysłowa a mi sie nudziło to sobie nagrałem obejrzyj cały filmik i odpowiedz mi na moje pytania nie przewijaj cały filmik

Gość gość
Nikt mi nie płaci ps skąd mam wiedzieć...gościu od homocwela obejrzyj cały filmik to się dowiesz wolałem filmik nagrać bo zbyt dużo pytań nie chciało mi się pisać pod koniec koło 9 minuty mam prośbę o link

Gość gość
wsadz sobie palec w tylek i odpowiedz sobie na te pytania i nam napisz :)

Gość gość
do Kanady za zimno. Do Austarlii mi zamowcie :)

Gość gość
01:07 obejrzyj cały filmik bez przewijania pytałem się odpowiedzcie

Gość gość
Pytam (ps ) dlatego że jedynie za granicą byłem w Czechach ps cały filmik obejrzyj ps gościu od ho..cwela mam trochę cierpkich uwag do ciebie w tym filmiku obejrzyj cały filmik to się dowiesz o jakie słowa chodzi

Gość gość
Obejrzyj i mam tam pare cierpkich uwag ps po czesku mam pomysł oznacza (serio to nie żart) mam napad plaster na odciski napar na kure oko królik kralik wiewiórka wewerka stonka ziemniaczana mandelinka bramborowa stanik zwisaki na cycaki

Gość gość
Obejrzyj

Gość gość
PS miejsce zamieszkania to po czesku trvale bydlisko czyli moje trvale bydlisko to polkowskie chwilowo nieobecny to po czesku momentalnie ni przitomni

Gość gość
Obejrzyj i odpisz na wszystkie pytania