Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci to jednak debile i głupki

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieję, że jednak nie wszyscy! Pewnego razu u znajomych, pojawiła się on, ale był krótko na biesiadzie, po kilku dniach znajomi mnie pytają, czy mogę dać mu nr.tel. Chciałby mnie poznać. Dałam ten nr.wiadomo dobrzy znajomi, to nie ma strachu. Zaprosił mnie na kawkę, ale od razu wiało mi materializmem i pieniądzem od niego. Taki nowobogacki typek. Od razu wiedziałam, że trzeba się ewakuować, ale tak aby nie było kwasu. Kiedy w rozmowie tel.się pogniewał za mój wybór, a rozmowa znowu z jego strony zeszła na pieniądze, prosiłam o nr.konta, aby przelać mu kwotę za moją kawę i ciastko. Rzekł do mnie, że ode mnie by WZIĄŁ! potem obrócił w żart, że utrzymywał swoje kobiety, robił im prezenty typu audi z salonu, drogie ciuchy! Teraz został sam, bo krucho u niego z funduszami chyba, liczy każdy grosz. Wypaśne bmw w leasing-u, brak wakacji. Ale ode mnie 15 złotych by wziął. Znajomi mówią, że mu się podobam, dzwonił do mnie b. często! Co jest grane?! dlaczego ode mnie tych parę groszy by wziął, skoro nie byłam mu obojetna? Rozumie ktoś tego typa? Konta nie podał, wyższą kwotę zostawiłam u znajomych i zażądałam braku o nim rozmowy, on dzwoni, ale go zablokowałam!

Gość gość
szukasz sponsora a on zwiazku to nie wypali.

Gość gość
Ja nie szukam sponsora! Przecież uciekłam! czytaj uważnie.

Gość gość
On chce uchodzić za Bóg wie kogo.Szpanuje zeby Ci się przypodobać a z drugiej strony..chce Ci pokazać że nie jesteś poziomem niżej niż on.

Gość gość
Oj dziewczyno dziewczyno. Pomarzyć dobra rzecz.

Gość gość
audi z salonu bmw w leasingu i nie ma na kawe 15zł tak tak... gimbazjum ma wakacje

Gość gość
Jakbys trafila na faceta ktory kupuje dziewczyna audi z salonu to siorbalabys siura w try migi.

Gość gość
Pomarzyć? Ja mam więcej niż on, nieruchomości, dobry samochód, jestem zamożna z domu. Ale to ukrywam, i nie pokazuję. także tego "siura" bym kopnęła:-P ona ma bmw w leasingu, mnie stać na nowy bez kredytu, ale po co? Mam nowy, tańszy i wystarczy.

Gość gość
ja mam problem bo mam 3 jachty a tylko 2 dzieci i nie wiem co zrobić z trzecim jachtem komu by go dać... masakra

Gość gość
Ale jesteś głupia. Odnośnie tematu rozmowy swój przyciąga swego.

Gość gość
Ale jesteś głupia. Odnośnie tematu rozmowy swój przyciąga swego.

Gość gość
Powtarzam dla tych,którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem! Ja nie połaszę się na tego typa! Mam swoje pieniądze i ambicje. Chodzi mi tylko o to, ze kiedy byłe kobity go obrały na wielkie sumy, to teraz liczy każdy grosz nawet za kawiarnię. Tak widzę ciężko pojąc dla poniektórych, ludzie ile wy macie lat?! Pewnie ten/ta co o gimbazie skrobie, sam/a z tej gimbazy jest:-P

Gość gość
Ale o co Ci teraz chodzi wogole? Z czym dziecko masz problem? Z tym ze za kawę chciał wziąć od Ciebie? Toż to golodupiec i bajkopisarz. Nie wiem z czym Ty masz problem

Niezbyt zrozumiale to rozpisałaś ;p Ale jak gościu ledwo Cię poznał i przez telefon dowiadujesz się od niego, czego to nie kupował swoim utrzymankom, to jest to cholernie żałosne...