Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZOK że nasz podatki idą na wymysły związane z in vitro!

Polecane posty

Gość gość

Taki post przeczytałem na jednym temacie: "Znam pare lesbijek z których jedna jest w ciąży. Miała in vitro, uzgodnily ze ona nosi dziecko ale jajeczko jest tej drugiej. W ten sposób obie są matkami." I na takie wymysły mają iść nasze podatki??? :O Płodna kobieta korzysta z in vitro tylko dlatego, że wymyśliła sobie aby nosić jajeczko innej?? to jest chore A jak gej uda parę hetero z jakąś kobietą i mimo że będzie ona płodna to i tak będą chcieli in vitro mimo że mógłby ją zapłodnić naturalnie? Marnowanie kasy na wymysły... Od początku uważałem, że darmowe in vitro to poroniony pmysł. Teraz tylko się w tym utwierdzam.

Gość gość
Dodam że w tym przykładzie z gejem chodziło mi o to, że ta kobieta będzie surykatką, wiecie co mam na myśli.

Gość gość
mam takie samo zdanie :)

Gość gość
Może zamiast trajkotac jak przekupki sprawdźcie jakie są wymogi do zakwalifikowania się do refundacji in vitro?

Gość gość
mi się wydaje, że na refundowane in vitro właśnie środowisko lgbt tak naciskalo, żeby geje i lesbijki miały do tego darmowy dostęp... :O bo wiadomo pary hetero mogą się leczyć, a homo dziecka nie zrobią, ale in vitro im to umożliwia już pomijam jakimi egoistami są takie homo-pary które robią sobie dziecko, skazując je na dwie mamy lub dwóch ojców - cholerny egoizm dla własnych widzimisię

Gość gość
Obawiam się, że gość wyżej niestety ma rację...