Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martika97

Jak zachecic chlopaka, zeby mi wymasowal stopy?

Polecane posty

Gość Martika97

Dla niego uchodzi to za zbyt gejowskie/kobiece. A czasem chciałabym, żeby mi masowal stopy.

to nic złego absolutnie gejostwo nie ma kompletnie nic do rzeczy sporo chłopaków lubi to no np. ja bym bardzo lubiał :) no powiedz ze to dla ciebie relax że lubisz to i chciałabys zeby zrobił ci przyjemnosc a to go przeciez zbyt duzo wysiłku nie kosztuje :) powiedz ze chociaz chwilke i moze mu sie spodoba ;)

no jak gejowskie, masaż stóp dziewczyny, dziwny chłopak, pewnie słucha polo hiphopu i udaje maczo albo sie brzydzi, no trudno nie ma nic na sile jesli nie lubi, zadbaj o stopy i je mu pod nos podstawiaj. p.s. jak ładne ja to bym nawet ustami masował... :P

Gość mirandka85
Lizanie paluszków wchodzi w grę?

Gość gość
No pewnie lizanie paluszków sama przyjemność... piękne stopy kobiece... cudny widok...zadbane stopy kobiece są bardzo sexi...

Gość mirandka85
Zadbane i ładniutkim lakierkiem i facet wymięka i masz problem z głowy.

Gość johnzotwocka
mirandka - wielu z nas szuka takiej kobiety a ten Twój wymysla, że gejowskie... napisz do mnie: robert.fischer@op.pl

przede wszystkim zadbaj o to, żeby ładnie wyglądały. był gładkie w dotyku. i czerwony lakier do paznokci! obowiązkowo ;) ja ostatnio mam fajny kolorek z golden rose ice chcic :) az moj facet zwrocil uwage zebym nie robila zadnych innych kolorw na stopach tylko gleboka czerwien bo podobno pobudza mu to wyobraźnie haha :d a swoja drogą wielu facetów podniecają stopy.. wiec jeszcze jak są zadbane mozesz to uczynic swoim prawdziwym atutem ;)

Gość mechanik567
no ja wogóle tego nie rozumiem jak można tego nie lubic... ja bym tylko na to czekał aż poprosi

Gość gość
mnie w kobiecie najbardziej jarają dwie rzeczy: zwieracz, mógłbym się nim bawić godzinami i właśnie stopy.

Gość gość
Nie ma tu co zachecac. Ja bym to zrobil sam z własnej checi. Marzenia...