Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Kolejna dupodajka ktora madry facet zostawil bo nie byla dziewica!

Polecane posty

Gość MałyKsiąże
Bardzo mądry facet. Puszczalskie prubują zagłuszyć prawdę, ale fakty mówią same za siebie. Te puszczalskie wieprze nie mogą znieść myśli,że tak przez nie potępiane dziewice mogą być lepszymi matkami i żonami. Wielu doświadczonych mężczyzn pisze na forach, że związek z dziewicą a puszczalską to jak niebo a ziemia. Ci mężczyźni piszą, że dziewica jest bardziej uczuciowa w związku, że jej emocje są tak jakby bardziej autentyczne. A taka puszczalska jest już przerżnięta przez całe osiedle, została kilka razy odrzucona, wykorzystana co negatywnie odbija się na następnych związkach. Tym wpisem obaliłem mit rozpowszechniany przez puszczalskie, że nam chodzi tylko o błonę. TO KŁAMSTWO

Mnie też bolało i może nadal boli, że pokochałem dziewczynę vel wrednego małpiszona, która miała wcześniej chłopaka, i się z nim dotykała i nie tylko. Zawsze jak sobie myślałem o tym, to miałem depresję. Tylko, ze nie moge miec do niej pretensji, bo my się wtedy nie znaliśmy. A ja ją bardzo kocham, i jest to idealna dziewczyna, nie do podrobienia. Więc generalnie mam to gdzieś, to była przeszłość, teraz jest terazniejszosc, ogólnie to myślę, że jeśli dojdzie do spotkania między mną a małpiszonem, to tym razem ja będę facetem, który ją dotyka, i inni będą mi zazdrościć, a ja będę facetem, którego ona dotyka, ja jestem prawiczkiem, choć kiedyś poszedłem do prostytutki, i wsadzałem chvja w gumie do c1py, ale to bylo tylko, bo chciałem sprawdzić co to seks, i generalnie nawet nie byłem podniecony i mi nie stał xD. To był wpływ chwili, miałem gotówkę idę na dz1wki, bo mogę, no i tyle. A teraz po prostu zachowuje czystość dla małpiszona, jeśli ona mnie chcę, to tą czystość dostanie i będzie pierwszą kobietą, taką normalną... :D🖐️

Gość gość
proponuje autorowi psychologa ! .. Osobowość paranoiczna

uderz w stół, a norzyce się odezwą. Wy puszczalskie wszystkim proponujecie psychologa, ale u siebie problemu nie widzicie.

Koreańska Gwiazda Pop dziś W takim razie nie jesteś prawiczkiem, bo miałeś kontakt seksualny z prostytutką, ale myślę że wrednemu małpiszonowi to nie będzie przeszkadzać HEHEHE.

Typie, nawet prostytutka po wszystkim powiedziala, ze no to nadal jestes dziewicą xD. Zresztą dla mnie od małego bycie prawiczkiem to być w stanie umysłu, w którym się nigdy nie spało z kobietą, a nie czy się zamoczyło czy nie. Jeśli już mam iść twoim rozumowaniem, to prawictwo się traci, kiedy dochodzi do wytrysku spermy w pochwie partnerki, bez żadnej antykoncepcji typu gumy. Jeśli mam penetrować dziewczynę, która jedzie na tabsach antykoncepcyjnych, to to tak jakbym rvchał dmuchaną lalę.

prawiczkiem przestajesz być w chwili rozpoczęcia obcowania płciowego z kobietą niezależnie od tego czy masz gumkę czy nie i także od tego czy osiągnąłeś orgazm czy nie. To nie ma znaczenia. Liczy się sam fakt rozpoczęcia penetracji.

Cóż ja mam swoją definicje prawiczka, od moich starszych kumpli z pierwszego zespolu, stracić prawictwo jest przespać się z kobietą, i tyle, wasze teorie mnie nie interesują :D🖐️:classic_cool: Wiem to od 11 roku życia

Gość
gość 2014.12.22 Zostawił mnie bo nie jestem dziewicą x Gorszej prowokacji nikt jeszcze nie napisał ! 0/10

Gość
@ MałyKsiąże dziś uderz w stół, a norzyce się odezwą. Wy puszczalskie wszystkim proponujecie psychologa<< "Norzyce" wylaza z nor , zeby sie odezwac :-). Tobie proponujemy zazadanie zwrotu pieniedzy od nauczyciela, ktory uczyl ciebie polskiego!