Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajomi znalezli kotka nie mieli warunkow zatrzymac

Polecane posty

Gość gość

I przyniesli mnie.pokochalam kruszynle od razu

Gość gość
Wczoraj bylam u weterynarza okazalo sie, ze to kotka.2 m-ce ma.zalozylam jej ksiazeczke zdrowia niestety zostalo wolne miejsce na imie.nie mam pomyslu jak ja nazwac

Gość gość
Bardzo prosze o jakies propozycje.kotka jest bialo szara.mocno pregowana jak tygrysek i ma wielkie uszy i wielkie skosne zielone oczyska ;)

Gość gość
A z czym ci się kotka kojarzy? Znam koty, które mają takie imiona: maniek, zaraz, cheddar (zolto-pomaranczowe oczy), kropka, myszka, ferdek, kawa, kosia.

Gość gość
To jest dziewczynka.jest chuda i wycienczone miala ogromne ilosci pchelek ale wet ja spryskala czyms i juz jest super.nawet nabrala boczkow po purinie ;) z niczym sie narazie nie kojarzy ;)

Gość gość
Taaa boczkow nabrala? Nie karm jej tym szitem, wklej tutaj sklad, niech wszyscy przeczytaja.

Gość gość
Puriną karmie.dla malutkich kociąt baby kitten.broken fajnie ale w pl mieszkamy wole po polsku

Gość gość
Broken ona taka chuda jak patyk same zebra ;) te boczki to lekko kostki obciagniete skorka ;)

Gość gość
Ja wiem co znaczy Twoj nick ;) nie chcialam zebys tlumaczyla tylko pomogla polskie imie znalezc ;) wlasnie goni pilke z dzwonkiem chudzina ;) Purina to nie jest zla karma.zwlaszcza ze dla 2miesiecznych kociakow nie ma az takiego wyboru.mieszkam w malym miescie.

Gość gość
Pusia, Kicia, Mruczka,Kizia, Aisza

Gość gość
to zamów on-line, w czym problem? almo nature, orijen, cosma - cenowo wychodzą tak samo, koty tego jedzą mniej. na purinie za 5 lat będziesz leczyła nerki i biegała dwa razy dziennie na kroplówki. Skład: Mięso i podroby mięsne (33%**), zboża (32% pełnoziarniste), ekstrakt z białek roślinnych, oleje i tłuszcze, rośliny i roślinne produkty uboczne (2,7% suszone wytłoczyny z buraków cukrowych, 0,07% wysuszonej pietruszki to równowartość 0,4% pietruszki), minerały, warzywa* (2% suszony korzeń cykorii, 0,07% suszonej marchewki odpowiada 0,4% marchwi,0,07% suszonego szpinaku odpowiada0,4% szpinaku), składniki mineralne, drożdże* (0,3%) ** 66% rehydrolizowane mięso i podroby mięsne (w tym min. 14% kurczaka). 1/3 karmy dla drapieżnika ze zbóż 10-15% kurczaka, a gdzie ryby? cały podany skład na opakowaniu to 70% - czym jest reszta? :)

Gość gość
Dzieki za info to mój pierwszy kotek

Gość gość
Ja tez mam kotkę, którą adoptowalam :) w listopadzie skończy 2 lata. Nazywa się Luna :) jest przeslodka i bardzo psotna. A co do karmy to moja od początku była na animondzie carny kitten potem ta sama ale adult a teraz jej zmieniłam na bozite. Wszystkie mokre karmy. Nie ma problemów z żołądkiem (tylko raz miała ciężką sytuacje ale po wizycie u weta wszystko dobrze się skończyło), nie jest głodna i przede wszystkim nie jest otyla jak np kot mojej bratowej który jedzie na purinie. Czasem je suchą karmę, ale generalnie woli mokrą. Zamawiam online :)