Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie uprawiający seks szybciej się starzeją

Polecane posty

Gość gość

ludzie którzy nie kopulują wyglądają młodo, zwłaszcza kobiety... ciąża to masakra dla organizmu

Gość gość
wg mnie sama kopulacja - odrzucam tabsy i ciaze - to samo zdrowie gdyz krew szybciej przeplywa pompowana przez stukajace mocniej serduszko. a jak krew szybciej krazy to poprawia sie ukrwienie a tym samym i dotlenienie tkanek i narzadow, a za tym idzie lepszy transport skladnikow odzywczych. odkad nie uprawiam od 3lat moja skora jest gorsza, poszarzala, przesuszona, sklonna do zmarszczek. po dobrym seksie zawsze promienialam. chyba kobiecie brak seksu jednak ujmuje na urodzie. aha orgazmy z masturbacji nic tu nie daja. tu brak hormonow i innych wydzielanych przy dotyku innej osoby, przy odczuwaniu bezpieczenstwa, spokoju i szczescia. tak jakby...

Gość gość
Ja uprawiam dużo seksu z mężem i super młodo wyglądam. Często ludzie mnie pytają co jest przyczyną mojego młodego wyglądu ale ja się nie przyznaje ze to seks.

Gość gość
to niezupełnie tak ,odmładza poczucie szczęścia,więc szczęśliwa miłośc odmładza,i taki dotyk :-) a wyniszczający seks który daje niedosyt i frustrację zabiera młodość ,mówię frustrację bo pusty seks nic psychicznie nie daje co wzniesie ,jest pusty dlatego potrzebuje coraz silniejszych bodźców ,ten miłosny zaspokaja wnętrzności nie tylko ciało ,taka różnica

Gość gość
Seks skraca zycie, powoduje rozne choroby, niszczy zdrowie normalni ludzie tego nie robią

Gość gość
Do 20:27 to że nie masz pociągu fizycznego do płci przeciwnej to nie znaczy że seks jest szkodliwy bo gdyby tak było to ludzkość dawno by wyginęła

Gość gość
Ma szkodliwy wpływ powoduje raka, skraca życie

Gość gość
seks to ruina i później depresja.