Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikien

chlopak namawia mnie zebym zapuscila wlosy, a ja wole krotkie. co robic?

Polecane posty

Gość kikien

nie podobaja mi sie dlugie wlosy, nie chca sie ukladac, wolna schna, trzeba sie na nich bardziej wykosztowac i czasowo i pienieznie a do tego sa ciezkie dlatego nie chce ich zapuszczac noi moje wlosy dosc szybko sie niszcza i w pewnym momencie robi sie z nich siano na koncach powiedzialam mu to a on dalej mowi zebym zapuscila, a na argument ze mi sie robi z nich siano, rozdwajaja sie odpowiedzial ze takie i tak sa lepsze od krotkich :o co mam mu powiedziec zeby zrozumial i zaakceptowal fakt ze ja nie bede miala dlugich wlosow?

Gość gość
znajdz kompromis - zapusc klaki na lonie ;)

Gość gość
Twoje włosy - twoja sprawa. Podobają ci się krótkie - miej krótkie. Nie musisz się nikomu tłumaczyć ze swojej fryzury.

Gość kikien
dlatego ja wole miec krotkie zadbane ukladajace sie krotkie wlosy niz dlugie wygladajace jak siano, ale chlopak tego nie rozumie :o jak ostatnio poszlam do fryzjera na podciecie ich to sie na mnie obrazil :o teraz niedlugo tez bede szla je podciac a wiem ze po tym bedzie gadal, on sie nawet domysla ze chce je sciac dlatego zaczal mnie czesciej niz zazwyczaj namawiac na zapuszczenie ich eh, co mam zrobic, powiedziec zeby zaakceptowal fakt ze ja nie bede miala dlugich wlosow? :(

Gość gość
Niektóre dziewczyny jak obserwuję uparły się na bardzo długie mimo, że mają 5 włosów w 7 rzędach. Lepsze krótkie i zadbane.

Gość gość
Jak miałam długie zaniedbane to miałam większe powodzenie niż mając krótkie,do ramion,ładne i zadbane.

Gość gość
badz sobą i nos krótkie włosy, jak mu cos nie pasuje to niech poszuka laske w długich włosach i niech spada

Gość kikien
ja rozumiem ze dlugie sie podobaja jak sa zadbane i nie jest to 5 wlosow na krzyz, ale jak moga sie podobac zniszczone dlugie wlosy a wlasciwie tylko 5 dlugich zniszczonych pasm? ja wole miec ladne krotkie niz dlugie brzydkie

Gość gość
jak zaczniesz o nie dbać (np. dobre maski) i przestaniesz je niszczyć tzn. prostować, kręcić, suszyć gorącym powietrzem itd. to przestaną być zniszczone no ale rozumiem, że z lenistwa nie chce ci się zapuszczać włosów choć zawsze możesz trochę zapuścić; zobaczysz jak będziesz w nich wyglądać, jak będą się układać itd. może ci się spodoba?

Gość gość
a co złego jest w lenistwie jak ktoś długich włosów mieć po prostu NIE CHCE?

autorko, jesteś po prostu leniwa i niekobieca. co to znaczy "robi się siano?" czy znalezienie na to sposobu w dzisiejszym informacyjnym świecie i odłożenie paru złotych na odżywki, wcierki, maski, oleje, konsultację u fryzjera przekracza Twoje możliwości intelektualne? jeśli nie dbasz o siebie przy czymś takim to co jeszcze robisz? nie podcierasz się, bo potem papier się konczy a Ty nie wiesz co zrobić? może chłopak widzi Twoje lenistwo, dlatego błaga jedynie o normalny atrybut kobiecości, bo nie domywasz się, chodzisz w wytartych ciuchach, myjesz zęby rzadziej niż 2 razy dziennie i krócej niż 3 min. To wszystko musi być dla Ciebie trudne, skoro w XXI wieku jęczysz na forum, że Twoje włosy są od Ciebie bardziej deycyzyjne

Gość gość
uczmy się kobiecości od kogoś kto skacze po tematach wyzywając wszystkie kobiety :D

uczmy się kobiecości od kogoś kto skacze po tematach wyzywając wszystkie kobiety smiech.gif x masz na myśli damę-tygrysiczkę?:) po co te złośliwości;)

Gość gość
Po prostu wytłumacz mu w łóżku jak dobrze teraz a jak te długie by przeszkadzały. Pomyśl i na pewno znajdziesz przykłady. Nic tak do faceta nie przemawia jak łóżko. A żeby coś miało je popsuć

Gość gość
Po prostu wytłumacz mu w łóżku jak dobrze teraz a jak te długie by przeszkadzały. Pomyśl i na pewno znajdziesz przykłady. Nic tak do faceta nie przemawia jak łóżko. A żeby coś miało je popsuć

Gość gość
Tylko dlaczego ona ma mu w ogóle coś tłumaczyć? Nie bo nie i wystarczy

Gość gość
To on tez miech sobie zapusci. A tak na poważnie jak się mu nie podoba to poco z tobą jest ? Ja osobiście odkąd pamiętam zawsze miałam krótkie. Ale do slubu zapuszczalam 2 lata. To były najgorsze dwa lata w długich klakach! Dzień po ślubie się obcielam.

Gość gość
a krótkie to znaczy jakie, takie typowo krótkie jak u gardias czy taki dłuzsze do ramion? ps mnie też się nie podobaja kobiety w krótkich włosach, moim zdaniem odbieraja sobie taka hmm delikatnośc, dziewczęcośc, tak samo nie podobają mi się faceci w mega długich włosach albo łysi i załamałabym się gdyby mój facet nagle takie sobie sprawił. Takie do ramion np. też są krótkie, ale kobiece i szybciej odrastają, nie niszczą się tak. Co zrobisz twoja sprawa, ale jeśli twój chłopak poznał cię w długich włosach a ty nagle nabralas ochoty by mieć krotkie chłopięce no to nie dziw się, ze może mu to nie pasować...

Tylko dlaczego ona ma mu w ogóle coś tłumaczyć? Nie bo nie i wystarczy x no to życzę zdrady dla takiej debilki. nie nie bo nie bo przecież kto ją będzie utrzymywał, skoro ona ma deficyt w głowie x To on tez miech sobie zapusci. A tak na poważnie jak się mu nie podoba to poco z tobą jest ? x nie no kurwa:D

Gość gość
Zdrada za włosy? Niech od razu odejdzie. Jak dla mnie to są tylko włosy. Sama mam krótkie bo takie wolę i tak mam delikatną twarz więc wyglądam ładnie.

Gość gość
prawdziwa kobieta ma byc kobieca, krotkie wlosy sa oznaką feminizmu lub lisbijstwa

Gość gość
to wolę byc nieprawdziwa niż nie być feministką...ale co to ma wspólnego z włosami?

Gość gość
uwielbiam kobiety z długimi włosami,są atrakcyjniejsze to ich ozdoba

Gość gość
19:03 bardzO wiele ma wspolnego, krotkie wlosyt sa dla mężczyzn nie dla kobiet, czasy homopropagandy ludzie otwurzcie oczy bo na wymiANE mozgu juz za pozno dla Was ... kobieta ma miec dlugie wlosy byc delikatna, umiecg otowac i utrzymywac porząadek w domu, w glowach sie wam POprzewracalo od wyborczej i TVN

Gość gość
jak niejestes feministk lub lisbijką nie scinaj sb wlosow na krotko proste

Gość gość
a...ty jesteś z tych. No cóż, tacy jak ty w związkach w ogóle być nie powinni bo prawie zawsze kończy się to na zniewoleniu kobiety. Najwięcej ofiar przemocy domowej jest właśnie w takich tradycyjnych związkach.