Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na f****ng friend jest moda?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja jestem w lekkim szoku... Taak, wiem, że są takie czasy, że ludzie boją się poważnych związków, ale... widywałam się jakiś czas temu z facetami i 3/4 od razu, nawet mnie nie poznawszy (po 1-2 randkach) chcialo f****ng friend. Widziałam się niedawno z rodziną pierwszy raz od paru lat, gadam z kuzynem który zerwał parę miesięcy temu z dziewczyną 'poznałem kilkanaście dziewczyn, ale widuję się niezobowiązująco z dwiema' po czym pyta mnie czy mam 'bliższego kolegę, ale nie chłopaka, do luźnego spotykania się?'. Kolejny kuzyn też ze swoja zerwał jakis czas temu i byłam w szoku jak słyszałam jego wynurzenia, i oczywiście zadał mi takie same pytanie jak tamten i czy jestem bi. Kurde, pierwszy brat cioteczny to był zawsze skromny facet, i to nawet bardzo, niby do teraz trochę taki jest. Drugi podobny. Co się do cholery dzieje, jakaś hipsterska moda na FF? ja nie jestem typem, który chce znaleźć męża i czekać z seksem do slubu (którego jestem przeciwniczką) ale nie kręci mnie łażenie do łóżka z kimś kogo nie znam dłużej. Ja potrzebuję poczucia bezpieczeństwa, a takie coś by mi tego nie zapewniło No i plus dlaczego wszyscy się tym chwalą? faceci mają kompleks małego fiuta i muszą sobie podbijać ego? :D

Gość gość
no raczej to ost zdanie

Gość gość
ale że kuzynce? jaja :D

Gość gość
dzisiejsze kobiety sa puszczalskie a z takimi sie nie zeni ani nie wchodzi w zwiazek. FF wynika z puszczalstwa kobiet.

Gość gość
nie.

Gość gość
Ale czego nie rozumiesz? Ze my faceci mamy swoje potrzeby bo nas prostata swedzi? A slub to obowiazki, po co mi to?

Gość najczesciej jest tak
ze taki chlopak wmawia swojej fuck friend, ze jest jego dziewczyna, bezczelnie jej klamiac.

Gość gość
gość dziś Ale czego nie rozumiesz? Ze my faceci mamy swoje potrzeby bo nas prostata swedzi? xxx to się podrap i umyj