Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola29

mój mąż mnie irytuje często obraża i poniża..

Polecane posty

Gość pola29

Nie wiem od czego zacząć. Jestem po ślubie trochę ponad 2 lata a znamy się niecałe 3. Nie wyszłam za niego z powodu ciąży. Chciałam normalnego życia i myślałam, ze to poważny gość. A to jak się zachowuje... masakra. Mam go już szczerze dość, ale łączy nas dziecko. Nie wiem czuję, że to nie jest miłość, że go zwyczajnie nie kocham. Bo się nie da. Ośmiesza mnie w towarzystwie. Czuje się gorsza mimo że to on jest bez matury ja po studiach. Zajmuje się domem pracuje. Przez niego chodzę na terapię, bo on mnie psychicznie miażdży. Nie mam już sił z nim walczyć. Nic mnie z nim nie łączy prócz kredytu i dziecka. Nienawidzę jak mnie dotyka dlatego od dłuższego czasu nic między nami.nie ma. Jak mam żyć? Jak odejść? Nie wiem już sama czy cokolwiek się w jego zachowaniu zmieni. Makabra.

Gość pola29
Dodam jeszcze ze on pracuje zagranicą. Jeździ na kontrakty. Więcej go w domu nie ma niż jest. Może dlatego coraz mniej nas łączy i mnie tak irytuje. Mam go dość. Serdecznie dość. Jego teksty głupie nie mamy zupełnie o czym rozmawiać.

Gość gość
takiego sobie sama wybralas