Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

withiee

Pomysł na prezent dla chłopaka?

Polecane posty

Heloou, mój chłopak niedługo będzie miał 19-ste urodziny. Nie mam pojęcia co mogłabym mu ofiarować. Z góry wykluczam jakiekolwiek ubrania i alkohol. Pytanie głównie kieruje do chłopaków/mężczyzn. Chce naprawdę sprawić mu radość tym prezentem :( Przyznam, że budżet jest (niestety) dosyć skromny i nie można za bardzo poszaleć :/

Gość gość
wystarczy ty z mamą w trójkącie z nim

Gość gość
jak znam facetów to nigdy za wiele im koszulek :P Na twoim miejscu mając ograniczony budżet stawiałabym właśnie na koszulkę tylko jakąś specjalną, może z nadrukiem? Na http://www.sferakoszulek.pl/ jest mnóstwo ciekawych koszulek na taką okazję a do tego możesz sobie zaprojektować własny nadruk

Gość Merlenka
Hmmmm może jakieś fajne etui na telefon albo coś w tym stylu? W teletorium można znaleźć wiele spoko rzeczy.

Gość gość
Ja swojemu kupiłam zegarek sportowy w http://www.demus-zegarki.pl/. Jest z niego bardzo zadowolony, bo regularnie ćwiczy i biega, a w tym zegarku zapisują mu się wszystkie czasy.

Gość natixa
Tak jak mówiła @merlenka, w teletorium jest sporo ciekawych rzeczy.

Ja kupiłam na ostatnią rocznice ramkę na zdjęcia. Nasze wspólne świetnie się w nią wkomponowało. Będzie miał pamiątkę!

Gość brytus
lubi grać? Kup mu moze jakaś kierownice jako gadżet, pada, albo gre komputerową tak zwyczajnie w świecie? jakieś słuchawki, albo nowoczesną myszkę komputerową. Ja byłbym zadowolony, lubię grać. Wejdź na avans.pl jest tam sporo takich rzeczy.

Gość gość
Dla faceta najlepszy jest zawsze zegarek . Ja kupiłam zegarek dla chłopaka w tym sklepie internetowym www.zegarki-magar.pl .