Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PANOWIE MUSICIE TO WIEDZIEĆ!!!

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem kobietą lat 27 (mąż ma 42 lata) i musicie wiedzieć, jak postępować z kobietą, żebyście oboje byli szczęśliwi. 1. Kobietę trzeba trzymać krótko. Jak pyskuje, to przez kolano, spódniczka w górę, majtki w dół, dupcia ładnie wypięta i co najmniej 20 mocnych klapsów na gołą dupcię! 2. My kobiety jesteśmy stworzone do tego, żeby ****ać nam cipcię. I nie ma wykrętów, to WY nosicie spodnie, Wy macie k***sy i należy Wam się zerżnięcie jej cipci/dupci/buźki co najmniej raz dziennie. 3. Kobieta ma na Was czekać, gotowa. My z mężem robimy tak - całą niedzielę spędzam nago, tam gdzie mi każe, często leżę na brzuchu, dupcia wyeksponowana. Mąż rżnie kiedy ma ochotę, kiedy mówi to obciągam mu fiutka posłusznie bez gadania. Bez żadnych ceregieli, gier wstępnych - samo czekanie mnie nakręca tak, że soczki aż ciekną mi z cipci :) 4. Kobieta powinna czasem poczuć pas (jak bardzo przewini), poczuć uległość i posłuszeństwo. Jak jest bardzo niegrzeczna, to mówicie, że o tej i o tej godzinie kara, ona 5 minut przed ściąga spodnie/spódniczkę i majteczki, podkłada wałek/poduchy pod biodra i czeka na Was z wypiętą pupcią. U mnie to boli, bo mój mężczyzna bije mocno, ale wiem, że zasłużyłam. Po skończeniu prania dupc***asem/ewentualnie bardzo mocne klapsy rękoma w dupcię i nawet ciut lżejsze w cipcię szybkie rżnięcie i grzecznie spać. 5. To Wy wybieracie, co chcecie rżnąć i jak - dupcię, cipcię czy spokojnie, czy na ostro z klapsami i szarpaniem za włosy. Przy tym okazujecie miłość, opiekuńczość, przywództwo na co dzień. Działa :)

Gość gość
DROGIE PANIE: W odpowiedzi na propozycję zmiany nawyków na lepsze, informuję co na pasi: 1. Lubimy was słuchać o każdej porze dnia i w nocy. Zwłaszcza nas podniecaja rozmowy na temat kolory płytek i firanek. Zdarza sie czasem orgazm. 2. To nie prawda że przeszkadzacie nam gdy oglądamy mecz. Jetseśmy wyrozumiali i wiemy że własnie wtedy Wy potrzebujecie naszej samczej huci ,obciagania, przytulenia. Na koniec oczywiście kwiaty. 3. Nie pozwalacie nam prac swoich gaci, a my tak bardzo tego pragniemy. 4. Lubimy jak nas szarpiecie za sutki podczas obciagania. 5. Najlepszy na świecie urlop to ten z tesciową. (oczywiście nie dotyczy singli, małolatów przed 30-stką i innych dziwolągów) 6. Lubimy niekończące sie mizianie przed grą wstepną, bo o niej marzymy nie licząc wcale na pieprzenie. 7. Lubimy z***biście duzo sosu do wszystkiego- to jest akurat prawda;) Kochamy Was całymi sobami i niedzielami. Eryk z Kniejowa.

Gość gość
jesteś obrzydliwa

Gość gość
już nie masz mózgu jesteś chodzaca c**aa

Gość gość
Ale to ja pisałem, Eryk. Więc nie żadna cipa.