Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce coś wiedzieć

Dlaczego kobiety jesteście takie bierne i same nie zagadujecie facetów?

Polecane posty

Gość chce coś wiedzieć

bo taka tradycja że to be?

Gość gość
Bo kobiety to cykory to cykory to cykory to cykory to cykory to cykory to cykory to cykorry

Gość gość
Bo taka natura. Co jeszcze mamy za was robić? Dla mnie facet, który nie potrafi zagadać do dziewczyny jest nieatrakcyjny.

Gość gość
Bo nie ma takiej potrzeby. Jakby nikt mnie nie zagadywał to bym nie miała wyjścia, ale wokół pełno przebojowych, odważnych facetów, to po co psuć im zabawę?

Gość gość
gość dziś Bo nie ma takiej potrzeby. Jakby nikt mnie nie zagadywał to bym nie miała wyjścia, ale wokół pełno przebojowych, odważnych facetów, to po co psuć im zabawę? PIERDOLICIE JAK NIE PODRYWAMY SAME PODRYWACIE. MACIE UCZULENIE NA BAWIDAMKÓW.

Gość gość
bo az tak jeszcze nie upadlam na głowę, zeby zniżyć sie do tego poziomu.

Gość gość
tak, bo to facet ma niby na kolanach za wami chodzić? jesteście sadystki czy co?

Gość gość
gość 2016.08.09 bo az tak jeszcze nie upadlam na głowę, zeby zniżyć sie do tego poziomu. Zgłoś ty tak nisko nie upadłaś a faceci jednak tak? no ciekawe

Gość gość
pierdolenie mam 26 lat nigdy mimo ogromnych staran nie mialem dzieczyny za to widze na codzien jak one same zagaduja do kolesi np moich kumpli

Gość gość
Facetom nie dogodzi. Jak zagadują to są szmatami, nie zagadują to udają niedostepne i tak w koło Macieju.

Gość gość
ja zawsze biorę co chcę więc zagaduje,ale już teraz bardzo niewinnie ze on nie wie ze chce bliżej poznać mbo jak to było czyste uwodzenie to potem było mi głupio się wycofać a zazwyczaj ulegam iluzji swojej wyobrażni ze ktoś jest super

Gość gość
Do mnie zagadują :), więc to chyba od mężczyzny zależy :D. Jak na towarzystwo któregoś ochoty nie mają, to nawet na jego zaczepki nie odpowiadają i potem musi taka popierdółka, szukać damskiego towarzystwa, na forum dla kobiet :P.

Gość gość
oczywiscie ze od faceta jak sam wspomnialem na wlsnym doswiadczeniu