Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY PASJONAT OWADÓW MA SZANSE NA DZIEWCZYNE?

Polecane posty

Gość gość

Taki ktory zamiast isc na dyskoteke czy impreze woli isc na srodlesna polane z siatka lapac motyle, lubi chodzic po gorach i obcowac z przyroda w samotnosci oraz nie przepada za tlumem ludzi?

Gość gość
zabzykasz się chłopie !

Gość gość
Alez oczywiście, mi się to podoba. Poszłabym z tobą

Gość gość
Oczywiście, że ma :D, x przecież sporo kobiet, to prawdziwe MODLISZKI :P.

Gość gość
Niebardzo, w dzisiejszym swiecie musisz byc dyskotekowym rozrywkowym gosciem, zeby ktoras zwrocila na ciebie uwage. Jak uslysza ze pasjonujesz sie przyroda to cie wysmieja. Dzis licza sie imprezy, kondomy, alkohol i zabawa od wieczora do rana.

Gość gość
baby puszczają motylki

Gość gość
Jestem dziewczyna i brzydze sie robactwem, a pajakow, os czy szerszeni nie znosze, panicznie sie ich boje. Motylki jeszcze moga byc ;)

Gość gość
Wazne ze masz pasje. Jesli nie bedziesz kazal dziewczynie brac "robali" do rak, nie powinno byc zle ;p

Gość gość
czy pasjonat owadow oprocz pasji ma tez zespol aspergera?

Gość gość
a co to takiego ten zespol?

Gość gość
Einstein i Newton tez mieli zespol Aspergera, Einsteinowi nie przeszkodzil on w wielkich odkryciach i licznych romansach :p

Gość gość
Ja też lubię owady. Najfajniejsze są żuki, ale ostatnio znalazłam stado nartników na jeziorze.

Gość gość
Ja zaś uwielbiam wszystko co żądli ;)

Gość gość
Żądlące robią za dużo problemów. Jeszcze pająki są fajne, chociaż nie są owadami :D

Gość gość
fajne sa tez widelnice i jetki ;)

Gość gość
Dopóki nie kolekcjonerzy wesz łonowych - jak najbardziej masz szansę.

Gość błeeeeeeeeeeeee
23:27 Ale Newtonowi już tak... Echhh... W gimbazie zamiast diewuszkami, interesowałem się właśnie zwierzętami, ich systematyką, zamiast chodzić do koleguf i koleżanek, w skupieniu czytałem polską oraz angielską wikipedię. Teraz będę studiował drugi rok Informatykę i jeszcze nigdy się nie całowałem. 😭😭😭😭😭

Gość gość
ja wieeem? może jakaś mucha plujka się za takim obejrzy ale dziewczyna? a fuuuj....

Gość gość
Oł ye.Uwielbiam góry .polany i motyle zwłaszcza te nicne..i świetliki też lubie.Mole są fajne ,wgryzają się w pamięć:-)Korniki zaś gryzą deski.aż wióry lecą:-).ale ucuekają jak się młotkiem waki.Z motyli to najbardziej uwielvian "Rusałka pawie oko :oraz:Paz królowej".."Cytrynek też ciekawy".Mój tato kiedyś oprócz znaczków kolekcjonował motyle..teraz zajmuje się likwidacją korników..bo chroninlasy przed zagładą:-).

Gość gość
Oł ye.Uwielbiam góry .polany i motyle zwłaszcza te nocne..i świetliki też lubie.Mole są fajne ,wgryzają się w pamięć:-)Korniki zaś gryzą deski.aż wióry lecą:-).ale uciekają jak się młotkiem waki.Z motyli to najbardziej uwielbiam "Rusałka pawie oko :oraz: -) Paź królowej".."Cytrynek też ciekawy".Mój tato kiedyś oprócz znaczków kolekcjonował motyle..teraz zajmuje się likwidacją korników..bo chroni lasy przed zagładą:-).

Gość gość
"błeeeeeeeeeeeee dziś " 23:27 Ale Newtonowi już tak... Newton byl gejem, przez 6 lat zyl w zwiazku z mlodszym od siebie studentem matematyki ;)