Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka3421

Mam okropną opinie wśród sąsiadów!

Polecane posty

Gość martynka3421

Mam 17 lat i mieszkam na tzw. "ułozonym" i dobrze sytułowanym osiedlu gdzie każdy o sobie wszystko wie.Dowiedziałam się ostatnio ,że mam opinię tzw."włóczykiji" ponieważ często wychodzę ze znajomymi.Często mnie podwożą wieczorem i o tym też były jakieś plotki..I że co ja moge robić poza domem że pewnie pije pale i niewiadomo co jeszcze..Zrobiło mi się naprawde przykro i szczerze mnie to zabolało :( Tym bardziej że jestem odpowiedzialną i mądrą osobą jak na swój wiek w porównaniu do rówieśników a tu takie bojczenie o mnie :( Co mam robić aby tak nie gadali ?

Gość gość
Pieknie cie nazwali. Wluczykij to fajne słowo :) nie martw sie. Nigdy nie martw sie opinia ludzi. Zyj swoim zyciem :) wluczykije sa super :)

Gość gość
Po prostu przestać stwarzać pozory. A tak poza tym to ludzie zawsze będą gadać, przyczepiając się do czegoś, choćbyś była jak najbardziej w porządku, ale jak nie będziesz stwarzać tych pozorów, to będą gadać mniej. :)

Gość gość
Co masz robic? Miec to gdzies. To ich problem a nie twoj :) masz 17 lat i w tym wieku mlodziez sie przejmuje wszystkim. Nie warto. Rob swoje. Jestes super sympatyczna :) jestem dorosla , wiem co mowie, mam 40 lat. Glowa do gory :)

Gość gość
Po prostu ci zazdroszczą. Nudzą sie i z nudow gadaja. Traktuj ich jak powietrze ;)

Gość gość
Odrazu widac w twoim poscie, ze jestes mlodziutka, styl wypowiedzi. za jakis czas bedziesz smiala sie z tego. Wspomnisz nasza slowa :)

Gość ddfasd
Jakby nie mieli podstaw to by nie mówili.

Gość gość
Ludzie zawsze gadali gadaja i beda gadac. Chocbys byla aniolem to zrobia z ciebie diabla. Taka prawda. A gadaja ci ktorzy sami maja p******e zycie.