Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może ktoś wie. Zamówiłam przedmiot na allegro miała być wysyłka 24h

Polecane posty

Gość gość

Niestety ponad tydzień sprzedawca mnie zbywał. Przesyłka do pacz komatu. Wystąpiłam o zwrot pieniędzy i że chce anulować transakcje bo za długo to trwa. Zagroziłam złym komentarzem. Ok zwrócili mi pieniądze. Dzisiaj dostaje sms że paczka jest w paczkomacie i czeka na odbiór. Niestety zamówiłam już u innego allegrowicza ten sam przedmiot więc 2 mi nie są potrzebne. Co w tej sytuacji mam zrobić nie odbierać paczki z paczkomatu? Będą mnie męczyć sms żebym odebrała.

Gość gość
Nadmieniam iż paczka została wysłana wczoraj a pieniądze mi zwrócili w wtorek. Wiec musieli się pomylić nie chce tracić czasu tym bardziej że ja nie zawiniłam.

Gość gość
nie odbieraj; po regulaminowym czasie wróci do nadawcy

Gość gość
Jak wróci jak to paczkomat :-o

Napisz maila: Witam, uprzejmie informuję, iż pomylili się Państwo wysyłając mi przedmiot, który już zakupiłam u innego sprzedawcy, mam info, że paczka leży w paczkomacie, proszę ją odebrać.

Gość gość
normalnie wróci, a ty myślisz, że paczkomat sam się napełnia i opróżnia? Przecież poleży tam kilka dni i odeślą do nadawcy. Zresztą w smsie masz napisane do kiedy możesz przesyłkę odebrać z paczkomatu, potem zwrócą

Gość gość
inaccessible ty głupi jesteś czy udajesz? po ca ma tego maila pisać i co niby sprzedawca ma zrobić? Przyjechać z innego miasta, żeby sobie samemu przesyłkę z paczkomatu odebrać? miałem cię za nieco mądrzejszego...

Gość gość
Nie będę odbierać. Sprzedawca będzie musiał czekać ponad 17 dni (3 dni paczka w pacz komacie 14 w punkcie)potem nie wiem co się dzieje z paczką nigdzie nie pisze.