Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna1551

różnica w związku 8 lat

Polecane posty

Gość anna1551

Witam, Poznałam faceta, spotykaliśmy się czasem, ale nigdy między nami nic nie było ze względu na różnicę wieku 8 lat. On raz nawet powiedział, że gdyby był młodszy zacząłby mnie podrywać, ale różnica wieku jest zbyt duża, zresztą ja uważałam tak samo. Zawsze pociągali mnie starsi faceci, ale o 2-4 lata, a nie o 8. Jednak podczas pewnego spotkania, on zaczął mnie podrywać, zapytałam go o co chodzi, a on powiedział że trzymał się na dystans, ale go tak zauroczyłam, że już dłużej nie wytrzyma i chce spróbować być ze mną. Dobrze mi z nim było więc na następnym spotkaniu zostaliśmy parą. A następnego dnia on wyjechał na tydzień w celach służbowych. A ja mam coraz więcej wątpliwości czy dobrze robię będąc z nim, przecież 8 lat to dużo. Nie wyobrażam sobie co będzie dalej. Ja mam 21 lat, a on 29, niedługo on będzie miał 30 lat na karku, a ja dopiero 22. Boję się jak będzie się czuł w towarzystwie moich znajomych, a ja w jego. Ale największym problemem są moi rodzice, którzy tego nie akceptują. Powiedziałam im o tym i ciągle słyszę jakieś uwagi co do tego. Pewnie gdybym sama była pewna, nie zwracałabym na nich aż takiej wielkiej uwagi, bo przecież to moje życie. Ale jako że sama mam wątpliwości, to oni tylko je pogłębiają. Boję się tego, że on jest bardziej doświadczony przez życie, spotykał się już z wieloma kobietami. A ja nie będę mogła zaoferować mu tyle co one, co jego rówieśnicy. Jestem jeszcze młoda i nie zamierzam się z niczym śpieszyć. A co jeśli on za rok wyskoczy ze ślubem. Proszę o poradę, co mam zrobić.

Gość gośćlaluna
Czesc,moja rada taka,poczekaj z5lat z tym slubem ja czekalam miedzy mba a mezem jest roznica4lat,po slubie jestesmy kilka miesiecy jest cudownie