Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do skorpionow. Czy potraficie wybaczac innym?

Polecane posty

Gość gość

I nie chodzi mi o blahostki a o poważniejsze sprawy. Bo ja jestem skorpionem i nie potrafie.. chociaż chce to nie mogę taki mam zjebany charakter.

Gość gość
Kochałem się kiedyś w skorpionicy, ale ona mnie ukradkiem wyśmiewał. Nigdy do niej nie zagadałem.

Gość gość
wybaczamy ale nigdy nie zapominamy :)

Gość gość
Ogólnie to nie mam do nikogo pretensji.

Gość gość
wybacza ale pamięta

Gość gość
Tak, ale w pamięci pozostaje...

Gość gość
Wybaczyc mozemy, ale pamietamy do konca zycia i do konca zycia zachowujemy dystans do takiej osoby. Pogadac, troche sie posmiac jak najbardziej, ale z DYSTANSEM. Przyjazn i zazylosc emocjonalna z kims takim jest NIEMOZLIWA. Do konca zycia pamietamy, ze ten czlowiek nas skrzywdzil i chocbysmy chcieli, to nigdy mu tego nie zapomnimy i do konca swoich dni bedziemy w sobie nosic pamiec tamtych wydarzen.

Gość gość
Ja jestem spod znaku byka, i mam podobne cechy. Wybaczać, wybaczam, ale jednak osoba, która mnie zawiodła, jest u mnie skreślona, tzn dystansuje się.

Gość gość
jacy wy jestescie yeepnieci znaki zodiaku nie maja nic do wybaczania czy pamietania kazda osoba zraniona tak postepuje niezleznie od tego, czy jest to waga, koziorozecz, czy skorpion

Gość gość
Oczywiście, to nie zależy wszystko od znaku zodiaku, zodiak jedynie wskazuje na pewne przywiązania, nawyki, chociaż każdy może być inny. Istnieją jednak pewne zależności między ludźmi, spośród danego zodiaku i cechy przynależne

Gość gość
Jako człowiek urodzony w miesiącu, do którego dziwny patronat przypisuje się niejakiemu skorpionowi (dla mnie jest to śmieszne) chętnie wybaczę i zapomnę wszystkim, którzy szczerze żałują i mają wolę wynagrodzenia, ale nie po to!!! by dawać sobą dalej poniewierać! Przebaczę - a zrobię to jedynie dla Boga i wyczyszczę swoje wnętrze z wewnętrznego jadu. Powtarzam: zrobię to jedynie dla Boga i siebie, dla swego wewnętrznego spokoju i zdrowia!!! I jeszcze jedno: przebaczyć, nie znaczy zapomnieć. Taką osobą jestem. A jak przebaczają "skorpiony" nie religijne, nie wiem.

Gość gośćfkgjrjigjr
tracimy więż z osobami które nas skrzywdzily,mozemy się do nich odzywać ale najczęściej obojetnieja nam,tez zależy czy dana osoba potrafi okazać skruchę i faktycznie się zmienić w stosunku do nas,z natury jesteśmy nieufni,,ja np. mogę wybaczyć 7 razy ale 77 dla mnie to już frajerstwo,,urazów nie zapominamy

Gość gość
gośc 15:50 mam tak samo,dokładnie tak jak napisałeś,,,dużo musi się wydarzyć żebym przestała ufać czy kochać,jak już przestane to nie ma powrotu do tego co było,,cos jednak jest w nas skorpionach ze jesteśmy pamiętliwi i zawzięci,nie pozwalamy żeby nas raniono w nieskonczonosc i to chyba jest dobre

Gość gość
tez nie potrafie,zwlaszcza jeśli ktoś mnie skrzywdził wielokrotnie,urywam kontakt z tymi którzy mi nie pasuja