Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rozmawiacie przez telefon w autobusie?

Polecane posty

Gość gość

W Rzeszowie mężczyzna uderzył dziewczynę w twarz i prosił, żeby nie gadała w autobusie, był agresywny, kierowca go obezwładnił, pasażerowie uciekli jak tchórze

Gość gość
Ludzie patrzą w komórki bawiąc się jak dziecko, smarfony strzelanki są wkurzające, zapominają o bożym świecie dobrze ,że nie atakują maczetą innych z laptopem, bo zawsze trafi się jakiś psychol

Gość gość
Osobiscie rozmawiam tylko jak musze, nic powaznego, jakas krotka rozmowa. Staram sie unikac rozmow osobistych bo mnie osobiscie to deneruje jak ktos swoje zycie opowiada wszytskim dookola rozmawiajac przez telefon. Szaujmy sie ludzie!!!

Gość gość
Widzę dużo w słuchawkach biegających, kierowcy z komórką w czasie jazdy, to mam ochotę przywalić takim idiotom z laczka

Gość gość
Nie mam komórki i żyję, dawniej nie było tych wszystkich rzeczy i było normalnie

Gość gość
Dawniej jak jeździłam autobusem, kobiety też rozmawiały jak najęte nawet bez telefonu, to były nauczycielki:), dziewczyna obok złościła się i powiedziała: głupie baby

Gość gość
Nie lubię ludzi śmierdzących wódką, papierosem, brudem, pijaków z siatką, głośnych dzieci i młodzieży