Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego żeby mieć dziewczyne i znajomych w PL trzeba zagadywać i zadawać pytan?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez to prymitywne jest takie zagadywanie i zadawania jak debil prostych pytań!!! Ja mam swoją godność i NIGDY się pierwszy bie odezwe do obcego lub obcych dziewczyn!!!!

Gość gość
i dlatego jesteś sam, w czym widzisz problem?

Gość gość
Ja uśmiecham się ładnie, rozmawiam grzecznie, taka jestem od urodzenia, ludzie dobrze czują się w moim towarzystwie:)

Gość gość
Byłem na ŚDM w Krk laski z zagranicy pierwsze do mnie zagadywały!!! Jedynie Polki jako jedna nacja na świecie wiecznie czeka że to facet zagada pierwszy!!!! Drogie Polki uczcie się od całego świata bo tylko wstyd nam w ten sposób na świecie przynosicie będąc tak zamkniętymi gburkami!!!!!

Gość gość
Dokładnoe tak Polki to jak wieśniary tylko wysyłają gesty niewerbalne ze im sie podobasz a języka w gębie to nie mają jak niemowy jakieś!!! Ja też byłem na ŚDM. i byłem zachwycony otwartością Amerykanek,Brazylijek,Hiszpanek,Nigeryjek a nawet Filipinek wspaniały czas przyjemne spobtaniczne rozmowy :) I zaraz wróciłem do rzeczywitości banda lasek smutsów dookoła co to nie ona pierwsza się nie odezwie!!!!

Gość gość
Mam dla Ciebie idealna rade: WYPIERDALAJ Z NASZEGO KRAJU

Gość gość
Polki to jakieś zakompleksione brak im światowego luzu!

Gość gość
wam tez brak luzu, odezwac sie do ktoregos to sobie od razu mysli, ze go podrywamy albo chcemy seksu :P