Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dwuletnia roczna córka ma rude włosy!

Polecane posty

Gość gość

Do 1 r.ż miała blond włoski które teraz zmieniają kolor na typowo rudy. Czy to normalne ? Mąż jest ciemnym blondynem tak jak ja więc dlaczego mała ma rude włosy?

Gość gość
To ile ma w koncu? Blond wlosy czesto zmieniaja kolor, moze bedzie taka rudawa po prostu.

Gość Fajnie jest
No i co z tego że dziewczynka ma rude włoski:D U dzieci kolor włosów często się zmienia dlatego nie widzę powodu do zmartwień.Moja wnuczka też miała rude gdy była malutka.Teraz jest dorosła i ma śliczne blond włosy własne, nie farbowane:D Zresztą rude włosy są modne i dużo kobiet farbuje na rudo.:D

Gość gość
Ja do jakiś 8 m-cy miałam czarne włosy, ciemną oprawę oczu. Później włosy zaczęły mi jaśnieć, przez blond aż do rudego. Dziś jako dorosła kobieta mam rude (farbuję na blond) i jasną oprawę oczu. Ogólnie kolor ładny ale co w szkole przeszłam to moje....

Gość gość
Dwulatka ma rude włoski a roczna takie blond-rudawe. A chciałabym żeby miały jasnoblond takie słomiane.

Gość gość
Ja sie urodziłam z brązową szopą na głowie, do roku miałam jakieś rudawe, potem wiele lat białe. Teraz jestem dorosła i mam naturalny bardzo jasny blond :D

Teraz nie są te czasy,że rudy kolor jest uważany za brzydki.Dziecko wyrośnie i będzie miało blond włoski.Dziewczynka wygląda ślicznie w rudych włoskach, nie masz powodu do zmartwień.Tylko dawniej dokuczali dzieciom o tym kolorze włosów.

Gość gość
Rude było i jest gorsze, współczuję

Gość GinnyPotter
Moje włosy są kasztanowe, ale kiedy byłam młodsza miałam typowo rude - marchewkowe ;) Do tego góra loczków i było mnie widać na kilometr. Do niedawna nienawidziłam tego koloru, dużo osób się ze mnie naśmiewało, ale ludzie są złośliwi, nie ważne jak wyglądają twoje włosy, zawsze się przyczepią. Rude - fałszywe, blondynki - głupie, to co tylko brunetki i szatynki mają prawo bytu na tym świecie? Nigdy nikt mi nie powiedział, że jestem fałszywa. Mam przyjaciół - normalnych i dobrych ludzi, którym nie przeszkadzają moje włosy. Wręcz przeciwnie - wiele osób się zachwyca i mówi, że nigdy nie uzyskają takiego koloru. A ja jestem z nich dumna - są długie, piękne, zdrowe i oryginalne :)

Gość gość
Naturalne rude włosy są super. Mi sie bardzo podobają. Tyle kobiet farbuje sie na rudo żeby być bardziej zauważane a tu ktoś ma takie coś z natury. To jest rzadkość, a już kasztanowe z natury to już rewelacja. Raz w życiu spotkałam taką osobe w dzieciństwie była to dziewczynka z podstawówki która miała bardzo mocny kolor włosów rudych taki mahoń i to był jej własny. To budziło podziw mój. Sama mam włosy ciemny brąz lubie je bardzo bo są dość gęste i sztywne mogę je zapuszczać nawet na bardzo długie i mnie zdobią, ale rude mieć z natury to też super fajna sprawa. Bardzo oryginalne