Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisał do mnie na portalu randkowym facet z którym pisałam...6 lat temu.

Polecane posty

Gość gość

Wiecie ze nawet nicka nie zmienił ? pamietam go doskonale, fajnie nam sie rozmawialo ale jakos do spotkania nie doszlo, nie mialam ochoty wlec się do W-wy, bylam nastolatką, nie mialam raczej kasy na wycieczki, on był wtedy studentem... i teraz po latach wrocilam i napisał do mnie :O:D mam wrazenie, ze z nim moze byc cos nie tak skoro nikogo nie znalazl i nawet konta nie usunąl ?! z wyglądu nic mu nie brakuje...

Gość gość
Może to taki "etatowy pisarz" i NIC POZA TYM? Pewnie w międzyczasie pisal z innymi I NIE MIAŁ IM NICZEGO DO ZAPROPONOWANIA i dalej szuka po to tylko, żeby PISAĆ. Na Twoim miejscu NIE WCHODZIŁABYM W TO zgodnie z zasadą, że "nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody". Ale decyzja nalezy DO CIEBIE. Pozdrawiam.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Mozliwe , ze to "taki pisarz" Mozliwe , ze za bardzo nie szuka. Nie dorabialabym do tego jakiejs skomplikowanej historii. Zgadzam sie , ze decyzja nalezy do Ciebie.

Gość gość
moze czeka specjalnie na ciebie :classic_cool:

Gość gość
Wielu jest takich facetów, którzy wcale nikogo nie chcą poznać, im jest dobrze jak jest, wolą flirtowac, pisac, romansowac cybernetycznie. To samo dotyczy kobiet, masa lasek siedzi latami na portalach, wybrzydzają, przebierają, bedąc w związku nadal tam siedzą na wszelki wypadek a moze lepszy sie trafi ?

a dlaczego tylko cybernetycznie? Może sprawnie wyszukuje tam sobie kobiety na przygody i po co ma to zmieniać?

Gość gość
A ty co taka paskudna ze masz konto na takim portalu?