Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiek

mieszkanie w bloku i ogrodek rekreacyjny zamiast domu na horendalny kredyt

Polecane posty

Gość anusiek

Hej mam 4 osobowa rodzinke mieszkanie w bloku parter 4pokoje 78m wyjście z balkonu na trawę bo barierki balkonowej nie mam, a drugie wejście z klatki.Marzyl mi się domek z mężem wyszliśmy z domów brakowało nam kominka w bloku bo w domach mieliśmy wiec kupiliśmy biokominek zabudowalismy go w rogu i klimat domku jest.Nastepnym rokiem byl zakup działki rekreacyjnej ROD 258m 5 lat oglądaliśmy myśleliśmy i kupiliśmy mamy do niej 1km w mini prostej na piechotke .Dzieci maja chustawki zrobione piaskownice basen jest altana pietrowa odrementowalismy ja i możemy tam w weekendy spac mąż wybudował grilla z wedzarnikiem zieleń cisza jest tak jak w domku.Teraz jestem spelniona mieszkanie z kominkiem i ogródek.Polecam młodym z dziecmi ogródki działkowe i mieszkanko na wakacje sąsiedzi dopilnuja waszego dobytku wszędzie blisko przyjaźnie sa nawiazuwane.W domku bylam jak w klatce i wyjazdy na wakacje tylko wtedy jak ktos w domu bedzie i popilnuje non stop praca w ogrodzie i pomoc rodzicom i zero zabaw z rówieśnikami a na osiedlu dzieci sie integrują.

Gość gość
ta działka nie jest twoja zapłaciłas i figa ja kupiłam domek i działke na wsi czeka mnie sporo pracy ale to sama przyjemnosc :)