Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile w dzisiejszych czasach mozna sie decydowac czy sie chce byc z kims w zwiazku

Polecane posty

Gość gość
Gdybyśmy były gotowe się dostosowywać jak na boże życzenie, to nie byłoby tematu :)

Gość gość
Następnym razem pościemniaj, że kochasz :D heh, w końcu faceci nie od dziś mówią kobietom, to co one chcą usłyszeć.

Gość gość
bo jak mu powiedzialam ze go kocham, to i tak juz bylo jakby za pozno, nie cieszyl sie i w ogole, wszystko za pozno ;/ X Och jaki biedny bo już zdążył się odkochać...Po prostu nie było wam po drodze i już. Zgadzam się z poprzedniczką nie róbcie z nich półbogów! Bo co bedzie potem? Spanie w makijazu żeby rano budził się obok pięknej księżniczki a po porodzie ćwiczenie miesni kegla i gryzienie paznokci czy nie znalazł sobie kochanki?

Gość gość
Dokładnie. Robicie z facetów półbogów! Teraz się zastanawiacie, jak szybko zdecydować się na seks, żeby facet przypadkiem się nie rozmyślił i nie zaczął szukać innej. Co będzie potem? Spanie w makijażu, żeby budził się zawzse koło księżniczki i ćwiczenie mięsni kegla po porodzie, żeby tylko nie znalazł kochanki?

Gość gość
gość dziś Następnym razem pościemniaj, że kochasz smiech.gif heh, w końcu faceci nie od dziś mówią kobietom, to co one chcą usłyszeć. Nie lubie tak rzucac slow na wiatr, a on byl bardzo wrazliwy.

Gość gość
Poza tym wiecie, powiesz szybko ze kochasz, to kolejny krok bedzie "to skoro mnie kochasz to idziemy do lozka, a w lozku to to to i to, no bo mnie kochasz". logika..

Gość gość
mnie tez przeraza, ze wszystko dzieje sie tak szybko, przy niektorych facetach czuje taka presje, ze najlepiej zebym od razu wyznala im milosc i zeby od razu byl seks, a ja nie umiem sie zmusic do uczuc, musi troche czasu uplynac, musze kogos poznac... a ktos patrzy na mnie jak na rzecz, ktora chce miec i koniec

Gość gość
Odkopuję temat z wczoraj :P ja najpierw patrzę na mężczyzn jak na kolegów, dopiero jak kogoś znam i ufam, to zaczynam myśleć, że ten człowiek, to jest ktoś wyjątkowy ;) Jeśli im się będzie śpieszyć bardziej niż mnie, to trudno, albo poczekają albo zwieją. Muszę się z tym godzić, Swoją drogą, to nawet nie lubię deklaracji, bo to tak jakbym się dopytywała mamy czy nie mnie kocha :D widzę, że tak, więc pytać nie muszę.

Gość gość
gość dziś mnie tez przeraza, ze wszystko dzieje sie tak szybko, przy niektorych facetach czuje taka presje, ze najlepiej zebym od razu wyznala im milosc i zeby od razu byl seks, a ja nie umiem sie zmusic do uczuc, musi troche czasu uplynac, musze kogos poznac... a ktos patrzy na mnie jak na rzecz, ktora chce miec i koniec eeeeeeeeeeee kolejna wypowiedz pod ktora sie moge niestety podpisac;/ tylko wy dziewczyny macie dobrze, bo mlode pewnie jestescie a ja juz nie i tego czasu mi facet na pewno nie da (o ile by na mnie spojrzal :D ). Swoja droga dziwna jestem, mloda nie jestem, a zachowuje sie jak 20latka... trudno.