Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzis robicie, wszystko zamkniete, a pogoda srednia?

Polecane posty

Gość gość

Zostaja spacery, tv, komp - zwariowac mozna.

Gość gość
ja zamierzam czytać książkę po angielsku i w ten sposób udoskonalać ten język. Oraz zaczynam się uczyć alfabetu arabskiego, tak dla ciekawości. Dużo rzeczy można wymyślić ;)

Gość gość
Trzeba się przyzwyczajać, bo niedługo we wszystkie niedziele wszystko bedzie zamknięte. A do tego idzie jesień i zima.

Gość gość
Dla mnie super, może jest szansa na wyjście gdzieś bez portfela ;-) Byłam na obchodach miejskich z pokazem wojskowym, w muzeum /dziś za darmo/ i na spacerku. Teraz trochę kropi, wróciłam i wstawiłam obiad. Później jeszcze pójdziemy na rowery, pojedziemy na działkę.

Gość gość
Nie moge sobie nawet wyobrazic, ze we wszystkie niedziele beda takie puchy jak teraz. Ja np. chce moc sobie kupic po drodze wode za 1,50, a nie tylko za 6 zl w knajpie.

Gość gość
Dla mnie też super,zresztą nigdy nie chodziłam i nie chodzę do sklepów w niedzielę,to jest mój wolny dzień od wszystkiego. A tym którzy się nudzą radzę poczytać na temat kreatywności bo to nie do pomyślenia żeby młodzi ludzie byli aż tak zgnusniali i pozbawieni ambicji.

Gość gość
My zaraz jemy obiad a pozniej jedziemy na spacer do Sopotu:)

Gość gość
Ja nie lubie takich dni jesli jestem w miescie. Ludzi nie ma, pusto. Chociaz jak wypoczywac to teraz w miescie, a w Zakopanem czy nad morzem; to lepiej za dwa tygodnie gdy tlumy wyjada.

Gość gość
Brzydka pogoda jest nad morzem

Gość gość
Mnie sie nie chce z domu wychodzic jak wszystko jest zamkniete. Co innego, jesli ktos mieszka w malej miescowosci czy na wsi, w sumie niewiele sie zmienia, ale w duzym miescie nie ma nic, miasto wyglada jak pustynia, az smutno sie robi. Mozna isc tylko tam gdzie sa turysci. Raz na ruski rok moge wytrzymac, ale co niedziele...