Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żmijki anty fanki.Szusz Aggie itp...

Polecane posty

Gość gość

Cześć żmijki- krytykujecie wszystko i wszystkich wiec proponuję abyście wrzucały tu linki do Waszych fotek aby udowodnić, że jesteście piękne ,zadbane i bardzo szczupłe ,że macie pełno znajomych. Narazie tylko potraficie krytykować oczerniać i pisać bzdury ale jakoś żadna z Was nie napisze 'zobaczcie to link do mojego zdjęcia w internecie- tak powinna wyglądać kobieta ". Nie wspomnę,że 99% z Was wypisuje na temat jak się zdrowo odżywiać co ile ma kalorii a pewnie większa połowa jak nie Wy wszystkie nie macie pojęcia o dietetyce o tym jakie produkty maja ile kalorii nie wspominając o tym ,że na bank wiele z Was popełnia duuuuże błędy kosmetyczne , ubraniowe itp. itd. Mogę się założyć, ze zaraz będą obraźliwe komenatarze do mego postu ale żadna z Was się nie ujawi.Dlaczego ? Ponieważ człowiek anonimowy może ,wie i umie wszystko a człowiek z "twarzą" już nie ma tyle odwagi.

Gość gość
Powiedziala co wiedziala... czy to my nagrywamy nudne vlogi o pieczarkach i salacie? Nie -to dlaczego mamy sie ujawniac?

Gość gość
Skoro takie madre w sieci jesteście piszecie ze można wygladac fit itp. to dlaczego boicie się wstawić Swoje zdjęcia? A może dlatego ,że macie opryszczone buzie rozmiar XL i wyżywacie się na innych tylko dlatego ,że mają odwagę pokazać się na YT.

Gość gość
Bo nie potrzebujemy się dowartościowywac w ten sposób a jeżeli chcemy coś oglądnąć to niech to będzie pokazane w ciekawy sposób na dany temat a nie cześć wstałam idę się wymyc potem kawa obiad kolacja itd dość takiego badziewia.

Gość gość
Popieram.

Gość gość
To po chuj ogladasz, zakompleksiona pindo