Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buniaa_1

LPM Pielęgnujący krem do mycia Masło Shea,Akacja

Polecane posty

Witam chcę opisać moje wrażenia po stosowaniu Pielęgnującego kremu do mycia Le Petit Marseillais Masło Shea&Akacja.Krem ten jest fantastyczny jego zapach pobudza zmysły co sprawia , że kąpiel jest mega przyjemnościa.Skóra jest w dotyku jedwabista i bardzo dobrze nawilżona.Polecam serdecznie #ambasadorkaLPM

Gość gość
Ten zapach mnie tak urzekł, że po pierwszym zastosowaniu zakochałam się w nim. Połączenie masła shea i akacji to strzał w dziesiątkę. Intensywnie nawilża i odżywia skórę. Po kąpieli skóra cudownie pachnie. Z dnia na dzień skóra jest coraz fajniejsza. Polecam w 100% #ambasadorkaLPM

Gość Natusia8900
Ojj popieram Was, te kosmetyki są inne niż wszystkie, mają tak jedwabistą konsystencję, że aż miło. A zapach i jego trwałość to jak dla mnie strzał w dziesiątkę :) Szczerze polecam wszystkim tym, którzy mają problem z znalezieniem dla siebie odpowiednich kosmetyków do mycia ciała :)

Ojj popieram Was, te kosmetyki są inne niż wszystkie, mają tak jedwabistą konsystencję, że aż miło. A zapach i jego trwałość to jak dla mnie strzał w dziesiątkę :) Szczerze polecam wszystkim tym, którzy mają problem z znalezieniem dla siebie odpowiednich kosmetyków do mycia ciała :) #ambasadorkaLPM

Gość agimaile87
Zakochałam się w nim. Zapach, jego konsystencja do tego ładne opakowanie. wszystko jest idealnie i wszystko idealnie współgra z moją skórą. zapach utrzymuje się długo, jest nienachalny. Odżywia i nawilża skórę, jest wart swojej ceny. Polecam, każdemu kto jeszcze nie miał okazji wypróbować. #ambasadorkaLPM

Uwielbiam go! Od kilku dni myje się nim cała rodzina - mój partner i córka równiez, i wszyscy jesteśmy zadowoleni - ja bo pięknie pachnie, facet - bo jest wydajny, a córcia - bo łągodnie myje i nie uczula jej wrażliwej skóry :) Polecamy razem! #AmbasadorkaLPM

Gość buniaa_1
Polecam również Peeling i Balsam jako dopełnienie Pielęgnującego Kremu do mycia Masło Shea i Akacja.Ostatnio sie w nie zaopatrzyłam.Peeling bardzo fajnie oczyszcza skórę dzięki czemu krem lepiej się wchłania i jest jeszcze lepszy efekt,a balsam dodatkowo bardziej wygładza.Efekt na mojej skórze jest fenomenalny. #ambasadorkaLPM