Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margo0001

w życiu zależy mi tylko na pieniądzach

Polecane posty

Gość margo0001

zawsze taka byłam, od dziecka, chyba mam to w genach bo w rodzinie dużo osób prowadzi własny biznes, mam wujka, który jest mega bogaty w tym roku jedzie na Antarktydę....no i jeszcze na młodości i urodzie ....nie chcę być stara

Gość margo0001
zasadniczo to zawsze chciałam być młoda, piękna i bogata ale wiem, że starsze pokolenie tego nie zrozumie bo was uczono że rodzina jest najważniejsza

Gość gość Gosia
starsze pokolenie uczono, że trzeba umieć zarabiać pieniądze, za darmo umarło, za dziękuję kowal konia nie podkuje ☺ Nie ma kasy to nie zakładasz rodziny, bo z czego bedą żyć? Z miłości i z powietrza?☺ Tak mówili najstarsi u nas w rodzinie, już nie żyją. Jedyne czego nie kupisz, to rozum i trzeba wiedzieć w co zainwestować, bo inaczej zamiast medycyny estetycznej i chirurga plastyka zajmie się tobą komornik. U nas nikt nie popadł w długi i go nie zlicytowali na szczęście ☺

Gość
@ margo0001 dziś zasadniczo to zawsze chciałam być młoda, piękna i bogata<< To jestes strasznie orginalna !!!

Gość gość
Ja tam uważam, że zawsze lepiej coś mieć, niż tego nie mieć. Szczególnie jak chodzi o kasę

Gość gość
Tylko pieniądze? Trochę kiepsko. Mam nadzieję, że sama chcesz dojść do tych pieniędzy nie podpierając się już zgromadzonym w rodzinie majątkiem ale wisząc na facecie. Jeśli tak to słabo o tobie świadczy.

Gość margo0001
myślę że bardzo dobrze to o mnie świadczy nie chcę spędzić reszty życia na 10 piętrze w bloku ...świat jest zbyt piękny

Gość margo0001
tz wiadomo najlepiej byłoby zwiedzić świat gdy jest się młodym i pięknym mnie takie normalne szare życie z dnia na dzień zawsze męczyło mam inny charakter niż 90 % ludzi, potrzebuję więcej adrenaliny

Gość gość
Przede wszystkim potrzebujesz rozumu. Masz potrzebę zwiedzać świat, to z porządnymi biurami podroży pojedziesz dosłownie wszędzie, jako osoba bajecznie bogata nie musisz polować na lasty. Szlajania się po świecie na dziko i tanio nie polecam, dziś zbyt niebezpieczne