Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikkkaa232

Nie zaprosili mnie na ognisko.

Polecane posty

Gość Wikkkaa232

Cześć,idę teraz do 2 klasy LO i moja klasa robi ognisko 19 w piątek.Nie będę kłamać,w 1 klasie nie byłam popularna,raczej taka cicha myszka,w mojej klasie większość to dziewczyny,ale nie udało mi się znaleść prawdziwej koleżanki,jedynie jedno słowo z kimś na kilka przerw czy dyskusja o zadaniu domowym ,troche mi smutno,bo często na przerwach stałam sama,jak cała klasa się śmiała i bawiła :/ Ale dobra,dowiedziałam się,że robią ognisko w sobotę bo widziałam jak pisali o tym na czacie grupowym na FB,spytałam się takiej jednej koleżanki z klasy to mówiła,że ją zaprosili i że chyba wszystkich :( Nawet zaprosili parę osób z innych klas i 3 osoby które przeniosły się po tym roku też :/ Co mam robić?Smutno mi :(

Gość gość
Jeśli jesteś w tym czacie to do Ciebie tez to było. Chyba ze trzeba Ci wysłać specjalne zaproszenie. A jeśli wiesz ze nie jesteś mile widziana to miej honor i tam nie idź. Chciałabyś być z osobami które Ciebie nie tolerują ? Ja lubię przebywać z tymi z którymi się dobrze czuje. A od nowego roku bym przyjęła strategię uśmiechnięta, ale lakoniczna, czasem fałszywa. To się sprawdzi

Gość gość
Skoro pisali o tym na czacie grupowym i ty tam jesteś, to zaprosili WSZYSTKICH, czyli Ciebie też

Gość Wikkkaa232
Pisali o tym ,ale nie w sensie,że zapraszali tylko coś takiego "Zobaczymy na ognisku,ale będzie fajnie itd. ,ten czat jest klasowy,jestem tylko dlatego,że jestem w klasie,ale nic tam nie piszę. Pytali się osobno każdego,bo pytałam się takiej dziewczyny z innej klasy ,którą zaprosili (bo parę osób z klasy się przyjazni z nią i dlatego)to mówiła,że pisali bezpośrednio na fb do każdego czy przyjdzie ,a do mnie nikt nie napisał :( W sumie nie wiem i tak czy bym poszła ,bo jestem abstynentką, a u nas nawet dziewczyny te "grzeczniejsze" słyszałam,że lubią sobie wypić,ale mimo wszystko smutno mi,że ja jako jedyna jestem odtrącona na bok.Nawet jeśli cała klasa nie ma zemną jakichś przyjacielskich stosunków (takie tylko neutralne) ,to i tak powinni mnie zaprosić...

Gość gość
Jedna prosta odpowiedz - Nie lubią cię,jesteś cichą myszką,nie pijesz i potrafisz gadać tylko o zadaniu domowym,serio dziwisz się,że nie chcą kogoś takiego na ognisku,gdzie idą ludzie towarzyscy,a nie takie dzikusy jak ty?