Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z nerwów chce mi się już płakać darcie dzieci na podwórku!!

Polecane posty

Gość gość

nie daje juz rady,to nie sa normalne dzieci to sa jakies szatany,nigdy nie spotkałam sie z takim zachowaniem! rzucają piłką i kamieniami po ścianie bloku,rozwalają śmietnik(taki budowlany bo robili nam elewacje) wchodza do tego śmietnika i wszystko z niego wywalają,kijami walą po zywopłocie i znoszą piasek i zabawki do ogródków pod oknami niszczaćwszystko co tam posadzono. A najgorsze zaobserwowałam 5 min temu,wyjrzałam przez okno bo myślałam że cos sie stało taki był krzyk ,a tam na balkonach babcie,matki tych dzieci patrzą z rozczuleniem jak one huliganią Nooo ludzie,nie wiem może to trzeba gdzieś zgłosić ? Przeciez to nie jest normalne.

Gość gość
weszłaś między wrony, więc kracz jak i one

Gość gość
planujemy za rok dwa dziecko ale chyba trzeba nam będzie zmienić mieszkanie bo tutaj się nie da,nie sądziłam ze tu może byc taka patologia bo z zewnątrz ci rodzice wydają sie normalni,przeciez nie moge pozwolić by moje dziecko też tak postępowało

Gość gość
Zrób zdjęcia i złóż skargę u dzielnicowego.

Gość gość
odstrzel,ale rodziców

Gość gość
Rozumiem, ze twój bachor ryczac po nocach w ogole nie będzie przeszkadzal tym dzieciom, podczas gdy one beda mialy na 7 rano szkołę?

Gość gość
nie bachor tylko dziecko,zauwaz że ja mimo nerwów nie uzywam tego patologicznego synonimu. będzie przeszkadzał ale na to rodzic nie ma wpływu ,natomiast na zachowanie kilkulatka i owszem. U mnie mieszkaja i małe dzieci i wierz mi nie pomyslałam nigdy by miec pretensje do sasiadów bo ich córce wyrzynają sie ząbki a ja o 6 wstaje do pracy.

Gość gość
A co ja mam powiedziec jak moi sasiedzi puszczaja disco polo na caly regulator? Juz nawet dzieciaki drace ryja nie sa tak wkurzajce. Do tego przynajmniej idzie przywyknac.

Gość gość
dla mnie bachor to bachor, nie lubie sie bawic w zdrobnienia. A wiec wierz mi, najważniejszy jest skutek, i wrzask malego dziecka zza ściany jest zdecydowanie bardziej uciazliwy i gorzej wypływa na psychikę niż darcie się kilkulatka z oddali. Napisze rowniez to czego lekarz nie powie, ze w ciazy u zdecydowanej wiekszosci ludzi hormony szaleja, i nawet nie zauważysz az sama zaczniesz tak samo przeszkadzać innym.