Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tracę atrakcyjność u mojej wieloletniej partnerki?

Polecane posty

Gość gość

Hej, po krótce: Jestem młodym mężczyzną, który niestety poważnie łysieje (28 lat). Od czasu gdy zgoliłem włosy, moja partnerka, z którą jestem już od wielu lat, zaczęła się niepokojąco zachowywać. Czepia się subtelnie mojej już dość widocznej łysiny, zdarzają się docinki. Ostatnio na imprezie kazała mi założyć na głowę czapkę, bo stwierdziła, że moja twarz jest niewyraźna i źle wygląda (?!). Innym zaś razem, przy spotkaniu z jednym przystojnym znajomym zaczęła skupiać całą swoją uwagę na nim, jakby o mnie zapominając, że siedzę obok niej. Po kilkunastu minutach przypomniała sobie o mnie i było znów ok. Pośród znajomych zdarzało się już, że słyszałem, że okropnie wyglądam w tak krótkich włosach i że mi nie pasuje. Cóż, ja się już z łysieniem pogodziłem, ale ostatnie piętrzące się sytuacje zaczynają mnie dołować. Nie jest to przyjemne. Poza tym było wszystko zawsze w porządku. Czy te sygnały mogą zwiastować coś złego? Czy to początek końca? Domyślam się, że atrakcyjność fizyczna jest jednym z kluczowych elementów w związku. Wcześniej nie skupiałem się aż tak nad tym, bo nie było z tym problemu.

Gość gość
Ja cie wezme, jak ona Cie nie chce, mam 31 lat

Gość Darek28
Wiesz co ja również miałem duży problem z łysieniem zaczęły mi się robić zakola ;/ i przez to moja kobieta zaczęła mówić że mając 25 lat wyglądam jak 50 latek;/ zaczęła trochę się ze mnie podśmiewać i ja już nie mogłem wytrzymać i zacząłem coś z tym robić zamówiłem Profolan http://wypadaniewlosow.milejdi.pl i dzięki niemu już po 2 tygodniach widać było różnicę włosy zaczęły robić się gęstsze, nie wypadały już tak jak wcześniej i kolor się poprawiał z dnia na dzień;) po miesiącu zakola zaczęły zarastać nowymi włosami;) I w końcu wyglądam tak jak by tego chciała moja kobieta ale również i ja;)

Gość gość
Nie ma lekarstwa na łysienie i nie ma co wierzyć w ściemy takie jak te powyżej. A co do autora - jeżeli dziewczyna jest tak powierzchowna i płytka, to może zastanów się, czy się z nią nie rozstać.

Gość gość
Byłem w podobnej sytuacji nie łysienie ale też coś co zmieniło mój wygląd i ta ci/pa ode mnie odeszla

Gość gość
znowu ten sam bajkopisarz facet ale smucisz!

Gość esmeralda5
teraz jest coś nowego w miarę, plastry przeciw wypadaniu włosów dermastic. kuzynowi się zaczęły robić zakola i jak sobie to kleił to mu pomogło. dalej ma swoją czuprynkę. myślę że warto próbować takich nowosci.

Gość gość
Jak chesz wiedziec co ona myśli, co czuje, czy musisz zacząc martwic się z powodu jej zachowania, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl