Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci lubią nieskomplikowane kobiety

Polecane posty

Gość gość

Potulne, oddane, żyjące głównie babskimi sprawami typu ciuchy, kawa z koleżankami, pozbawione ciekawych zainteresowań.

Gość gość
bo tak np. w zyciu bym sie nie zwiazał z kobieta która kocha góry bo ja rzygam górami

Gość gość
Nieskomplikowane? Wszystkie takie jesteście :D Oczywiście bez urazy ;) Chłopcy wolą puste i łatwe lalki zaś mężczyźni wolą inteligentne, ogarnięte kobiety.

Gość gość
zależy od faceta, jak interesują cię prości faceci to nie dziw się, że nie chcą skomplikowanych kobiet.

Gość gość
Nie lubią, nie zmyślaj.

Gość gość
Po co sobie komplikowac zycie? Wystarczy ze kobiety sobie komplikuja lecec na bad boyow i dupkow.

Gość gość
czy ja mogę się dowiedzieć co to znaczy bad boy?

Gość gość
Faceci, którzy lubią nieskomplikowane kobiety albo sami są nieskomplikowani, albo konkretna nieskomplikowana kobieta nadrabia sobie urodą, albo mają syndrom małego chvja i żeby ich maleńkie ego nie podupadło, trzymają się z dala od inteligentnych kobiet. Mój ulubiony podtyp to "boje sie dziewczyn kture umiom muwic", odbierający chęć dyskusji jak szkalowanie i odgryzający się za to ad personam xD.

Gość gość
skomplikowane kobiety sa ogólnie bardzo meczace

Gość gość
zgadzam się z gościem 21:25 w 100% często faceci się mnie boją ,ale nie wszyscy :D widocznie Ci którzy się mnie boją ,to chłopcy ,którzy mają jeszcze mleko pod nosem i nie wiedzą jak się przy kobiecie zachować , więc uciekają , prawdziwi mężczyźni mówią ,jak mają odwagę ,że ja ich onieśmielam , i mam taki wdzięk nie umieją tego dokładnie opisać ,ale ja nawet o tym nie wiedziałam ,bo ja uważałam ,że nic nadzwyczajnego nie robię :D:D i nawet nie sądziłam ,że ja w jakiś sposób działam na mężczyzn ,a tu proszę :D