Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do jasnej ciasnej ile mam czekać na dziewczyne 2,3,5 czy 10 lat

Polecane posty

Gość gość

bo to juz przesada z samotnością

Gość gość
Jestes porzadny wiec nie bedziesz mial dziewczyny chyba ze odpad w postaci samotnej matki po wielu przygodach bad boyami

Gość gość
odpad to chyba nie jest wlasciwe slowo

Gość gość
Czekac to mozesz cale zycie, do smierci. Dziewczyny sie SZUKA, stale, aktywnie, dzien w dzien. Sama do ciebie ani do nikogo nie przyjdzie, nie ludz sie.

Gość gość
sam jestes odpad a wogóle facec***iszący o bad boyach to pisdy mające problemy z poderwaniem kobiety tak zauwazyłam

Gość gość
a co robisz w tym kierunku by ją mieć?

Gość gość
What the fuck? Czekać? Czekać to Ty kurwa możesz na autobus PKS a nie na kobietę lamersie.

Gość gość
Wcale nie czekaj, ty do końca życia będziesz sam.

Gość gość
Dziwi mnie pogląd że porządnych facetów szukają tylko samotne matki po ekscesach z bad boyami.... Ja nie jestem samotną matką. Studiuję i uważam się za fajną, sympatyczną dziewczynę. Szukam tylko i wyłącznie porządnego, wartościowego faceta. Bad boye, samce alfa to mnie raczej śmieszą swoim zachowaniem. Cenie sobie kulturę osobistą u mężczyzny i inteligencje.

Gość gość
Te poglądy wypowiadają mężczyźni, którzy intelektem i kulturą osobistą nie grzeszą ;)

Gość gość
A jakiej dziewczyny szukasz? Pierwszej lepszej która po prostu zwróci na ciebie uwagę?

Gość gość
gość dziś Przypomnij sobie swoich chlopakow chlopakow swoich kolezanek i kazdej kobiety przed 25 30 rokiem zycia. 99% wlasnie leci na bad boyow. Bo niby skad tyle samotnych matek? Skad tyle narzekania na zlych chlopakow czy mezow?

Gość gość
Przypominam sobie facetów moich znajomych czy moich. Żaden z nich nie był bad boyem. Zazwyczaj zwiazki konczyły sie bo nie pasowali do siebie charakterem lub ogien sie wypalil.

Gość gość
Ja wolę spokojnych, poważnych i miłych facetów. Typy macho i "ja mogę mieć każdą" mnie w ogóle nie kręcą. Koleżanki też mają spokojnych partnerów, więc nie sprawdza się to zbyt często, przynajmniej w moim otoczeniu.

Gość gość
Podrywam, poznaje ale co z tego jak nie jestem atrakcyjny dla kobiet i odrzucają mnie z tego powodu.

Gość gość
Podrywam, poznaje ale co z tego jak nie jestem atrakcyjny dla kobiet i odrzucają mnie z tego powodu.

Gość Burdelowiec
Jestem nieatrakcyjny. Zaprzyjaźniłem się z prostytutką. Płacę jej za seks lub rozmowę. Nawet mi o sobie opowiedziała dużo i wiem, że to jest prawda. Mam taką dziewczynę za pieniądze.

Gość gość
to Ty od modeli?

Gość Burdelowiec
Nie, wiem o jakie modele chodzi, więc nie ja. Widać jest nas wiecej podobnych sobie .

Gość gość
Powyższe wiadomości to pisała osoba podszywająca

Gość Burdelowiec
Tak nisko siebie oceniam, że jak ktoś się pode mnie podszyje, to traktuję to niemal jak kopmlement.

Gość gość
Tez mam dziewczyne za pieniadze. Mozna powiedziec ze jestem w zwiazku

Gość gość
dlaczego nieatrakcyjny? jesteś gruby, zaniedbany, łysy czy co? co sprawia, że jesteś nieatrakcyjny? Mój facet też się miał za nieatrakcyjnego.

Gość gość
Nie wygladam jak przystojniak. Nie mam nadwagi, mam proste zeby, nie mam odstajacych uszow, nigdy nie mialem pryszczy.

Gość gość
Nie mam typowej twarzy mega przystojniaka żeby być w związku.

Gość gość
no to skąd taka opinia? Nie każda leci na przystojniaka. Może startujesz nie do tych kobiet co trzeba.

Gość gość
gość dziś Bo co chwile mówią o przystojniakach i takich wymagają. Pamietam w szkole jak się kleiły do najprzystojniejszych mężczyzn reszte miały gdzieś nawet jakby facet zaprosił ją na kawe to by odmówiła.

Gość gość
u mnie w szkole nikt się do nikogo nie kleił, ale to były daaaawne czasy. A próbowałeś w ogóle? Zainteresuj sobą jakąś kobietę, a później zaproś na kawę, albo do McDonalda, w zależności do jakiej grupy wiekowej należysz. Spacer bez względu na wiek jest ok. Jeśli odmówi, to próbuj z inną, takie jest życie, nie ma sensu się poddawać.

Gość gość
gość dziś To nic nie da wszędzie kobiety chcą przystojniaków i nie spotkałem takiej która by nie miała takich oczekiwań.