Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważacie, że szukanie miłości w internecie to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad umieszczeniem anonsu na facebooku na lokalnej stronie (swoją drogą masa osób w moim mieście tak robi) tylko nie wiem czy to aby pomysł wart uwagi. Jakoś ciężko mi uwierzyć w to, że jakaś wartościowa dziewczyna odpowiedziałaby na moje ogłoszenie. Co o tym sądzicie? Macie jakieś doświadczenia w tych sprawach?

Gość gość
Ja bym umieściła, Jest dużo samotnych ludzi, czasem przeczolganych przez życie, i takie znajomości mogą Dac mega dużo....może niekoniecznie portal społecznościowy, coś bardziej intymnego....Nie znam takich stron , niestety, ale ryzykowalabym

Gość gość
To najgłupszy pomysł, jaki istnieje. x Dużo skuteczniej, będzie wydrukować DUŻYMI literami afisz: szukam mężczyzny, za wszelką cenę. Mniej ludzi Cię wyśmieje i dostaniesz więcej propozycji.

Gość gość
@gość dziś Jak już to "szukam KOBIETY...". Nie widać, że to chłopak pisze a nie dziewczyna?

Gość gość
Ponawiam pytanie.

Gość gość
wielu moich znajomcyh pzonalo sie przez internet

Gość gość
Szukanie miłości przez internet ma dla mnie jedną wielką wadę: możesz kogoś polubić, pisać miesiącami, a kiedy się spotkacie robi się głupio bo nie zaiskrzy, nawet jeśli widzieliście swoje zdjęcia. Ja tak miałam, facet się nakręcił a kiedy go spotkałam po prostu nie mogłam się na nic zdobyć, źle się czułam nawet podczas przytulenia na powitanie czy pożegnanie, chociaż przez 2 miesiące pisaliśmy ze sobą godzinami. Anose towarzyskie na stronkach fb to moim zdaniem trochę wstyd, szukanie na siłę. Lepiej wziać nawet byle jaką znajomą i chodzić po pubach, jakiś klimatycznych miejscówkach gdzie bywają ludzie