Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiś stary dziad w UK twierdzi że jest Jezusem, zmienił nawet imię

Polecane posty

Gość gość

na Jezus Chrystus :O

Oni byli z jezusem demony to inna forma zycia na ziemi a oni byli tu pierwsi. valis to widzial i byl swiadom wali dobra ich i naszego dobra, ale oni maja tyle samo racji co i my ludzie.

Zartowalem te demony to sa w was. a nie na zewnatrz, na zwewnatrz to w sumie tez wy. jak myslicie? stojace drzewo to forma mnie i ja sam nielokalnie widzacy swoje swiaty, ja wiem, tak musi byc. niestety bede musial o tym zapomniec :(

Albo i nie. :o Oswiecic sie. albo nie. ?:o bylem raz oświecony w jakiem stonpiu nawet nie wiem jakie to stopien, ale mozliwe ze 1 stopien. nom

Sciezka albo jest bardzo latwa albo trudna, zart i smiech to mozliwie najmniej okrutna droga do oswieconego umyslu namu Amidy Butsu, ale sa tez inni.

Tutaj na ziemi najblizej nam do prawdy stad taki bol, hehe. xD i co demony prawda boli?

Oswiecony umysl tez boli z poczatku pozniej bezgranicznie intuicyjnie pamietamy o dobru naszych pieknych dusz. ale wam daleko do mojej pamieci. rzeczywiscie bardzo daleko. ;)

Ja wiem czego sie jescze boicie calego procesu rozpadu ego Struktury to proces umierania, ja go pamietak z kazdym sczegolem. czasem mniej czasem bardziej mnie to zastanawia jak zażywam dobro. :(

Jestem Jezusem Chrystusem. ale tez Demonem Jezusem Chrystusem, boje i lekam sie Swiatla Amidy [ beksa] 😠

Co tam Demony Atmani w boskiej kreatywnej formie wyrazu? wszyscy spicie i nikt nie pamieta takich rzeczy prawdziwych stanach umyslu, naszego daru, o ktorych pisze akimke? :) Niem, tak myslec jak ja moga jedynie oswieceni wariaci.

Gość gość
Skąd masz takie ziele? Podziel się :)