Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeszyt007

Prowadzicie zeszyt ze swoją spermą?

Polecane posty

Gość zeszyt007

Cześć. Prowadzicie zeszyt ze swoją spermą? Chodzi o spuszczanie się do zeszytu. Ja tak robię. Po prostu nie miałem gdzie się spuszczać i wpadłem na pomysł zakupu dużego zeszytu A4. Początkowo kupiłem go tylko jako zbiornik na spermę. To był strzał w dziesiątkę! Otwarty zeszyt kładę poziomo na brzuch, spuszczam się, czekam, aż wyschnie i zamykam zeszyt. Ale niedawno pomyślałem, żeby zapisywać w lewym górnym rogu "datę produkcji" każdej spermy. Te zeszyty (mam zamiar kupować następne) będą dla mnie fajną, choć dziwną, pamiątką w przyszłości. A więc ponawiam pytanie: czy wy prowadzicie takie zeszyty?

Gość gość
nie mam ale chętnie kupię koran do podcierania się , smarkania , lania i rzygania na niego !!!

Gość gość
Głupi byłeś od urodzenia, czy ci się dopiero ostatnio pogorszyło?

Szukasz brulionów 88 kartkowych w niskich cenach? Nie mogłeś lepiej trafić! Polecam rozglądnąć się na stronie internetowej sklepu CoZaCena - http://www.cozacena.pl a gwarantuje, że znajdziecie nie tylko bruliony, ale również inne przybory w bardzo okazyjnych cenach. Zapraszam.

Gość gość
ja sie zlewam w sloik po dzemie, jak bedzie pelny pokaze go lasce ze by wiedziala jaki jurny jestem ;-)