Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1987_facet

jak przekonać żonę do powiększenia tego i tamtego ?

Polecane posty

Gość 1987_facet

witam na początek przyznam że napatrzyłem się trochę na panienki z filmów xxx i chciałbym mieć taką panią u siebie w łóżku a jako że mam dobrze płatną pracę i staram się nie wydawać na głupoty tylko odkładać kasę to uzbierały się spore oszczędności i teraz tak. jestem w małżeństwie więc do domu publicznego pójść nie mogę poza tym to byłby sex bez miłości a moją żonę kocham dlatego pomyślałem że te oszczędności zainwestuję właśnie w nią a raczej w jej 'przody i tyły' wiecie o co chodzi. powiedziałem jej o tym ale nie chce w ogóle o tym słyszeć :( wbrew sobie nawet mówiłem że mnie może kiedyś zostawić a duże 'atrybuty' zostaną i znalezienie następnego partnera nie będzie dla niej stanowiło problemu, każdy przecież chciałby mieć w łóżku cycatą panienkę z filmów xxx. i teraz pytanie do was jak ją przekonać ??? jeszcze raz podkreślam że chcę za te operacje powiększania w całości zapłacić.

Gość 1987_facet
jest chyba różnica między byciem w 100% plastikowym i poddaniu się 190 operacjom plastycznym a byciem plastikowym w 2 miejscach i poddaniu się 2 operacjom plastycznym...

Gość gość
myślę, że powinieneś ją zostawić i "pokochać" taką która będzie spełniać twoje wyśrubowane standardy :o

Gość gość
Autorze idź dorośnij i dojrzej, bo masz mentalność chłopczyka jeszcze. Tak to jest jak się dzieci biorą za związki i małżeństwa. Współczucia dla Twej partnerki.

Gość gość
Nie żebym była złośliwa, ale pompkę do penisa już kupiłeś? To działa w dwie strony, zwiększone "atrybuty" żony spowodują apetyt na również zwiększony "atrybut" męża. Należy się w końcu obustronna przyjemność.