Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna odczuwa niechęć do seksu, o co moze chodzić?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jestem z moją partnerką od ponad roku i mam pewien problem. Bardzo dobrze miedzy nami się układa, wręcz jesteśmy idealną parą ale nasze łożkowe relacje układają się (przynajmniej dla mnie) nie najlepiej. Nie jest to moja pierwsza partnerka, także w sprawach łożkowych jestem dobrze obeznany oraz wiem co i jak, za to moja partnerka nie miała w łóżku nikogo. Problem polega na tym że mam wrażenie że nie czuje ona ochoty na seks. Co prawda kilka razy się kochaliśmy(u nikogo nie było orgazmu), ale miałem wrażenie ze jej się nie podoba, że to nie dla niej, czesto wspominała też o bólu ale jestem przekonany że ból nie jest tutaj problemem. Również mam wrażenie ze brzydzi się/boi/wstydzi mnie dotykać w miejsca intymne, zawsze się przed tym broni i unika tego jak może, w odwrotną stronę nie ma tego problemu, masuje ją jak i pieszczę ustami, nie ma też problemów z orgazmem oraz nie wstydzi się go, nie ma też problemów z nagością. Macie jakieś sugestie?

Gość fgh4345345
blee jak można czerpać przyjemność z czegoś takiego.

Gość wer45353
przecież to oczywiste, że brzydzi ją widok tego lepkiego kawałka parówki.

Gość gość
brzydzi się to jednak nie było dobre określenie, 2 następne będą bardziej odpowiednie. autor

Gość gość
Nie podobasz jej się, proste.

Gość gość
też odpada

Gość gość
właściwie to nie wiadomo o co ci ciołku chodzi, w jednym zdaniu piszesz że nie było orgazmu w drugim że miała orgazmy :-O Wypisujecie tu bzdury do trzepania gruchy, pewnie czytasz swoje posty i walisz konia, nie przejmuj się też tak miałem :) ps. ale pisałem lepsze bo z logiką