Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety robią sobie krzywdę taką fryzurą

Polecane posty

Gość gość

Generalnie mam gdzieś jak kto wygląda - jego sprawa. Nie mogę jednak zrozumieć jak kobiety mogą sobie zrobić krzywdę fryzurą a la irokez. Krótkie włosy, krótsze po bokach i na górze natapirowane włosy, najczęściej zaczesane do tyłu (o ile rozumiecie o co mi chodzi). Ogólnie uważam, że kobietom jest brzydko w krótkich włosach, ale taka fryzura to już szczyt szczytów brzydoty

Gość gość
Jak kobieta ma troche ciala to dobrze wyglada w takiej fryzurze.

Gość gość
Ładnemu we wszystkim ładnie, więc nie rozumiem wyrokowania "kobietom jest brzydko w krótkich włosach". Nie znam ładnej dziewczyny której nagle było strasznie brzydko w jakiejś fryzurze. A na brzydką twarz to i najpiękniejsze pukle nie pomogą

Gość gość
gość dziś Ładnemu we wszystkim ładnie X A z tym to się akurat nie zgodzę. Są fasony ubrań, fryzury i buty w których większość osób wygląda po prostu groteskowo, karykaturalnie. Każdą rzecz należy dobrać do siebie, do swojego stylu, wieku, figury, karnacji itp. A prawda jest taka, że ludzie na jakąś rzecz się decydują "bo modne", nie patrząc czy to pasuje, czy nie bardzo. Co do krótkich włosów to znam dziewczyny, które w krótkich wyglądają świetnie, ale znam też takie, które właśnie ścinają się jak opisała autorka (a la irokez) a do niczego im to nie pasuje.

Gość gość
Tez uwazam ze taka fryzura jest brzydka ale z drugiej strony skraca pociagla twarz , wysmukla gruba wiec..

Gość gość
otoz to: ladnemu we wszystkim ladnie, ale strasznie malo kobiet jest az tak ladnych by w tych fryzurach wygladaly ladnie :O tak zgrabnie uksztaltowane glowy i rysy twarzy ze takie krotkie, dziwaczne fryzury (a nawet prawie lyse) ma taka znikoma ilosc kobiet, ze wierzcie iz te 90% ktore takie fryzury maja same sie oklamuja, ze naleza do tych nielicznych wyjatkow :P

Gość gość
mi tez sie takie wlosy nie podobaja, ale niech sobie kazda robi jak uwaza, troche wiesniactwo sie np. kogos czepiac w towarzystwie, najwazniejsze zeby sie podobalo osobie, ktora posiada takie cos na lepetynie :) ja sobie moge zapuszczac, a ktoras moze chciec wygodnie/drapieznie i jej sprawa

Gość gość
"Są fasony ubrań, fryzury i buty w których większość osób wygląda po prostu groteskowo, karykaturalnie." http://stealherstyle.net/wp-content/uploads/2016/03/kendall-jenner-hair-28-500x750.jpg No i ta pani ma śmieszne ubrania, dziwną biżuterię, średnią fryzure, ale nie wygląda brzydko, bo jest ładna. A to, że takich mało - to juz chyba niczyj problem.

Gość gość
No i ta pani ma śmieszne ubrania, dziwną biżuterię, średnią fryzure, ale nie wygląda brzydko, bo jest ładna. X Kwestia gustu, mnie się tam nie podoba;) Dla mnie nawet ktoś przepiękny, ale ubrany jak dziwadło wygląda jak dziwadło, a nie ładnie:)

Gość gość
To czemu kwestią gustu ma nie być noszenie irokeza?

Gość gość
gość dziś a ja uważam że niektórym taka fryzura bardzo pasuje np. ---no wlasnie, niektorym, bardzo malo osobom nawet :O a 90% ktore takie maja (albo wygolona czesc glowy i niby na pazia, boba itp. reszta) wyglada brzydko :O kompletnie niekobieco :O