Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły pracownik

Kobieta wstydzi się jeździć ze mną autem

Polecane posty

Gość zwykły pracownik

Hej! Mam problem. Moja narzeczona wstydzi się jeździć ze mną moim autem. Posiadam Polskiego Fiata 126p (wersja STD, uruchamiany z linki, ale ma już alternator, regulowane fotele, podgrzewana elektrycznie szyba tylna, wzmocniony układ hamulcowy). Wydałem na niego całe oszczędności. Ona nie ma żadnego pojazdu. Oczywiście jest coraz więcej aut z importu prywatnego, ale to trzeba mieć znajomości albo kogoś w USA lub na Zachodzie Europy, żeby stać było na zakup i utrzymanie tego auta. Mieszkanie już mam. Wydaje mi się, że za 3-4 lata zmienię auto na lepsze np. FSO Poloneza, ale to kwestia czasu. Wiem, że większość kobiet wolała by aby facet miał np. Audi 80 czy Golfa 2 lub Mercedesa W124 ale niestety dla mnie takie aut to są na ten moment poza zasięgiem. Czy moja kobieta to materialistka?

Gość gość
Ciesz się, bo nie będziesz robił za taryfiarza i woził wszędzie jej dupska :P

Gość gość
"twoja" kobieta wybrzydza, a ty jesteś bajkopisarzem :P

Gość Princessinthesky
Yyy czy to post z lat 80 ? Żeby kupić normalne auto trzeba mieć znajomości w Europie Zachodniej? O czym ty piszesz?

Gość gość
Nie tyle znajomości co dużo kasy. Po prostu trzeba zakupić np. dolary. To kosztuje. Do tego akcyza, podatek, cło.