Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolams

Jak zrozumieć byłego chłopaka?

Polecane posty

Gość wiolams

Opowiem wam moja historie. Po 6 latach związku chłopak ze mną zerwal. Powodem było "powinniśmy to zakończyć bo nie wiem czy chce budować z tobą przyszlosc: rodzina, dzieci. Nie jestem pewny co do swoich uczuć". Dla mnie to był ten jedyny. Od zawsze to wiedziałam: dzieci, rodzina itd. Ale on jeszcze do tego nie dojrzal. Ja mam 24 lata a on ma 25. Mimo że już minęło prawie 7 miesięcy od naszego zerwania to dalej mamy ze sobą kontakt. Dalej coś do niego czuje. Od jakiegoś czasu mój eks pisze mi smsy w stylu "myślisz ze można zapomnieć o tym co było i zacząć od z nowa karta; wszędzie są wspomnienia związane z tobą ale gdybysmy wrócili do siebie to nie wiadomo czy by się udało itd." Czyli nawiązuje do tego żeby do sb wrócić. Strasznie mnie to denerwuje bo jak mu pisze czy chciałby to od mi odp ze pyta o moje zdanie i ze to wysztko to są pytania hipotetyczne.. coś w sensie co by było gdyby. Tak jakby nie byl pewny tego co chce. Ostanio również eks mi pisał ze myśli o takich przyziemnych rzeczach związanych ze mną jak gotowanie obiadu itd.. I tu mnie zaskoczył a na smsy które mu wysłałam to mi odp ze chyba się "starzeje", że przyszłość jest jeszcze nieodkryta. Czy ktoś miał podobna sytuacje, bo nie wiem już co mam robić? Czy możliwe ze jednak uświadomił sobie ze jestem tą jedyną? Tylko czemu mi pisze ze pyta tylko hipotetyczne skoro nie chce do mnie wrócić?. Będę wdzięczna za każdą rade.

jest takie powiedzenie że nie chodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Zostaw to, co było już nie wróci. Trzeba żyć dalej.