Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem gadac z ludzmi przez internet xd

Polecane posty

Gość gość

wstydze sie, wole na zywo, a w necie tak wszystko jest bardziej osobiscie, ludzie sie bardziej otwieraja,a mi trudno wyrazic slowami :P probuje poznac jakichs znajomych, nie szukam chlopaka tylko przyjaciolki, przyjaciela do pogaduszek, a jakbym miala cos napisac o sobie too... napisalabym, ze jestem nieudacznikiem, ze jestem pusta w srodku i w ogole szkoda gadac :P bleee..... nie umiem zainteresowac soba ludzi, ale po co mam klamac

Gość gość
Oj tam nauczysz się. ;) Też tak kiedyś miałem i po czasie zacząłem rozmawiać przez internet tak samo jak w rzeczywistości. ;P

Gość gość
zayebe cie jak psa, przysiegam, nadejdzie ten dzien

Gość gość
zauwazylam, ze nieraz musze sobie machnac piwko zeby pisac z ludzmi :P a na zywo nie mam takiego problemu, wiecej mozna ukryc :P

Gość gość
gość dziś - Mnie? A gdzie masz tą armię. ;)gość dziś - Fakt rozmowa czy poznawanie ludzi przez internet jest trochę ryzykowne bo nie wiadomo kto jest po drugiej stronie. ;)Na moje szczęście nigdy źle nie trafiłem.

Gość gość
ahaha, co? w na zywo wiecej mozesz ukryc? dziecko 8 letnie rodzice ci dali na caly dzień komputer, nie wierze :D x x no tak na zywo mozna ukryc rumience, wzwod, sterczace sutki, gesia skorke, jakanie, trzesace sie rece, braki w wiedzy. a niech mnie. musze w koncu wyjsc z domu skoro tyle rzeczy mozna ukryc na zywo :D a w necie to od razu wiedza, ze nie ******** 5 lat i mam 3 kg niedowagi i ze zadna G. Bundchen ze mnie, a moj Antoś nie wyglada jak Leoś i ze nie wygladamy obydwoje na 10 lat mlodziej :D