Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wydałybyście 660 zł na buty?

Polecane posty

Gość gość

znalazłam jedne śliczne, teraz nie mam na nie, ale we wrześniu tak i wtedy je kupię. czy wydałybyście aż tyle?

Gość gość
mogę wydać 666 zł

Gość gość
Zalezy od dochodow. Jesli ktos ma 2000 zl na przezycie i musi sobie sam oplacic wszystko od mieszkania, po jedzenie i dojazdy, to na pewno nie, ale jesli ma na utrzymanie 6000 i zero kredytow, to czemu nie.

Gość gość
nigdy nie wydałabym tyle na kalosze nawet zarabiając 10000 miesiecznie. Za takie pieniądze mozna sobie kupić coś znacznie lepszego, choćby całą kolekcję jakiś figurek. Albo kupić też bardzo dobre buty za 350, a za resztę pomóc tym, ktorym sie w zyciu nie powiodło.

Gość gość
Obecnie bym nie kupiła bo mnie nie stać ale miałam momenty w życiu gdzie zarabiałam jakieś 8000zl na reke i wtedy kupowałam nawet droższe więc jak cie będzie stać to czemu nie

Gość gość
ale buty na lata mozna kupić już za 250zł. Więc nie rozumiem po co wdawać tyle? Nie jest sztuka kupić dobre buty za 500zł. Sztuka jest znaleźć takie, co beda służyć tak samo, ale o polowę taniej. A moze pisze tak, bo nigdy nie lubiłam mody...

Gość gość
a jakby mi mialy dobrze sluzyc na co dzien przez 3 lata to czemu nie, dasz linka? :P

Gość gość
Raz sobie kupilam zimowe za 370 zl z pensji 1400zl. Raz jedyny bo pomyślałam że stopa nie rośnie to będę miała na dwa sezony... więcej razy nie kupię. Ledwo jeden przechodzilam . A buty niby markowe skórzane...

Gość gość
Za takie tyle kasy?! Max. 300 zł.

Gość gość
hmm... kiedyś miałam conversy, za prawie 400 zł, po kilku miesiącach pękł bok buta. w podstawówce też miałam i przechodziłam chyba 1,5 roku, ale tylko dlatego, że zrobiły się za małe, sprzedałam je, były prawie jak nowe. kosztowały 200 zł :p teraz mam 15 lat, chciałabym superstary, u nas w szkole wszyscy mają, więc nie chciałabym czuć się biedna albo gorsza... wiem że to głupie, ale w końcu adidas to chyba dobra marka. tych klasycznych jest chyba kilkadziesiąt identycznych par, więc chciałabym jakieś inne, żeby nie wyglądać tak samo, a to niestety kosztuje.