Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie zbywa i nie wiem czy mu na mnie zależy

Polecane posty

Gość gość

Nie mam kogo się poradzić. Proszę o odpowiedź . Poznałam chłopaka przez internet pisaliśmy trochę po czym dodał mnie na fb. Pisaliśmy dłuższy czas i pewnej nocy kiedy postanowiliśmy nie spać do rana i pisać ze sobą staliśmy się "parą". W większość to była moja zasługa gdyż podobał mi się on od początku nie tylko za wygląd ale też za charakter. Podczas naszych rozmów prosił mnie wiele razy o zdjęcie mojej pupy to w spodenkach to w stringach ale mu ich nie wysłałam. Od pewnego czasu mniej do mnie pisze nawet gdy ja do niego napisze to on odczyta wiadomość i zignoruje albo odpisze skrótami. Teraz przestalam do niego pisac bo nie chciałam sie narzucac i sprawdzic czy mi w ogole napisze. Może trochę dziecinne jest to co pisze ale proszę i poradę gdyż nie jestem doświadczona w tych sprawach i nie wiem co zrobić.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Jesli jest w twoim wieku to hormony u niego buzuja i sex przyslania mu wszystko. Obawiam sie ze jemu podoba sie przede wszystkim twoja pupa

Gość gość
Dziecinko młoda jesteś i naiwna. nigdy nie wysylaj swoich nagich zdjec. Facet z netu mógł być 50 letnim zbokiem. Nie pisz juz do niego i poznaj kogoś innego, umów sie ze znajomymi ze szkoły, nawiąz znajomość z kimś realnym.

Gość gość
Ok dzięki przemyśle